Τα σημαντικότερα προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2017! Αγόρασες κάποιο από αυτά;

Είμαι στον χώρο της ομορφιάς από το 2005. Είναι κάπως λογικό να μην θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά τα εκατομμύρια προϊόντα που έχουν λανσαριστεί και έχουν περάσει από τα μάτια μου οοοοοοοοοολα αυτά τα χρόνια. Ακριβώς γιατί είναι εκατομμύρια. Όμως, το 2017 ήταν εξαίρεση. Γιατί ήταν η χρονιά που λανσαρίστηκαν τα προϊόντα που έκαναν statement. Σημείωσε: τα Fenty της Rihanna και τα foundation της με τις 40 αποχρώσεις, το άρωμα Fucking Fabulous του Tom Ford, το Frank Body scrub σώματος με glitter που έκανε το feed του instagram σου να γεμίσει με στραφταλιζέ εικόνες.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017 θυμόμαστε όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς που ήταν τόσο δυνατά ώστε θα τα θυμόμαστε και το 2027! Αλήθεια, έχεις κάποιο στο νεσεσέρ σου;

 

 Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation​. Τον Σεπτέμβριο η Rihanna λάνσαρε την δική της σειρά μακιγιάζ και ο κόσμος της ομορφιάς υπερ-ενθουσιάστηκε γιατί στηρίζονταν στην διαφορετικότητα της καθεμία από εμάς και η Rihanna το εννοούσε. Απόδειξη: η σειρά foundation είχε 40 ολόκληρες αποχρώσεις!

KKW Beauty Crème Contour & Highlight Kit. To 2017 ήταν η χρονιά που και η Kim Kardashian έβγαλε δική της σειρά μακιγιάζ. Και το λανσάρισμά της ξεκίνησε φυσικά με ένα kit για contouring. Εξάλλου, η ίδια η Kim Kardashian στήριξε όλη την καριέρα της στο contouring.

Αφρόλουτρο και body lotion, Body Hero, Glossier. Τα Glossier είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ομορφιά από μόνο του! Δημιούργηθηκαν από την πρώην beauty editor, Emily Weiss, και στηρίζονται όλα στο concept του real beauty. Για το συγκεκριμένο λανσάρισμα η πανέξυπνη Emily Weiss επιστράτευσε κορίτσια που ζουν ανάμεσά μας και έχουν καμπύλες, κοιλιακούς και ένα σωρό διαφορετικούς σωματότυπους. Διαφορετικούς όσο διαφορετική είναι η καθεμία από εμάς!

 Frank Body Shimmer Body Scrub. Είναι scrub σώματος με glitter, είναι ο λόγος που το feed του κινητού σου γέμισε με στραφταλιστές photo τους προηγούμενους μήνες αλλά το πιο συναρπαστικό είναι ότι για χάρη αυτού του προϊόντος δημιουργήθηκε μια waiting list 90.000 ατόμων! Φέτος, τα Frank Body ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα και θα τα βρεις online στα Sephora. Δυστυχώς, όμως, όχι και αυτό το προϊόν.

Tom Ford Fucking Fabulous edp. Διατίθεται αποκλειστικά στην μπουτίκ Tom Ford στο Covent Garden, λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει sold out σε μια μέρα. Fucking Fabulous!

 Too Faced Peach Eyeshadow Palette. H ανακοίνωση για την κυκλοφορία αυτής της παλέτας έγινε μέσα από το instagram της Too Faced και 40.000 followers κράσαραν τον λογαριασμό και τηλεφωνούσαν μέσα στην νύχτα στην εταιρία για λεπτομέρειες. Η παλέτα ήρθε και στην Ελλάδα από τα Sephora και μυρίζει βερίκοκο. Άρα, δικαίως όλη η φασαρία!

Τοο Faced Glow Job. Είναι μάσκα προσώπου με glitter, επίσης ένας ακόμη λόγος που το instagram σου γέμισε με χρυσόσκονη και έχει τέλειο όνομα. Στην Ελλάδα ανυπομονούμε για την άφιξή της!

Gigi x Maybelline Jetsetter Palette. To πρώτο προϊόν που δημιούργησε ever η Gigi Hadid πωλήθηκε στα Boots και έγινε sold out σε ελάχιστα λεπτά. Ευτυχώς, αυτή η παλέτα που περιέχει όλα τα must have για το μακιγιάζ σου διατίθεται και εδώ.

Kylie Cosmetics Skin Concealer. Στην εκπνοή του χρόνου η Kylie Jenner αποφάσισε να λανσάρει και άλλα προϊόντα εκτός από υγρά κραγιόν. Αυτά τα υγρά concealer (γι’αυτά γίνεται ο λόγος) κυκλοφορούν σε 30 αποχρώσεις και φυσικά ο κόσμος του internet έσπευσε να σχολιάσει το αυτονόητο: το πόσο Rihanna είναι το λανσάρισμά της και το πόσο παρθενογέννεση δεν υπάρχει!

Read More

And More