Take my breath away! 5 προϊόντα χειλιών με μέντα για να έχεις δροσερή αναπνοή μέσα από τη μάσκα!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, η ζωή με τον κορονοϊό είναι αρκετά διαφορετική και έχει επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας και, φυσικά, το κομμάτι της ομορφιάς. Μερικά παραδείγματα: το Maskne (aka Mask+ acne) είναι ένας όρος που έχει αρχίσει να απασχολεί τους δερματολόγους και εμάς μιας και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν ακμή στο πηγούνι ή γύρω από τη μύτη εξαιτίας της χρήσης μάσκας. Επίσης, η σκούρα ρίζα έχει επανέλθει, όπως δήλωσε ο hair colorist της Hailey Bieber, επειδή οι γυναίκες θέλουν να είναι έτοιμες στο ενδεχόμενο ενός νέου lock down.

Ωστόσο, η πιο μεγάλη αλλαγή σε συνάρτηση με την χρήση μάσκας καθημερινά είναι ότι εμείς και η αναπνοή μας έχουμε έρθει…. πολυυυυ κοντά! Ενοχλητικά κοντά. Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να εφοδιαστείς με τσίχλες και καραμέλες για δροσερή αναπνοή. Εκτός, αν είσαι σαν εμένα που μετά από καιρό κατάφερες να αποτοξινωθείς από τις τσίχλες (έτρωγα ένα πακέτο την ημέρα αλλά τώρα είμαι η Νατάσα και είμαι καλά) και δεν θα ήθελες να ξανακυλήσεις. We got you! Αναζητήσαμε τα πιο δροσερά lip balm με γεύση μέντας που συνδυάζουν δύο σε ένα: α) ενυδατώνουν τα χείλη σου β) σου δίνουν δροσερή αναπνοή μέσα από τη μάσκα! Πολύ καλύτερα τώρα! Σωστά;

101 Fruity Babies Superbalm Trio Pack Lanolips, €10.50

Αυτό το τέλειο πακέτο με το ακόμη τελειότερο packaging περιέχει τα διάσημα lip balm Lanolips σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: δροσερή μέντα για όταν φοράς τη μάσκα σου και yummy- yummy φράουλα και καρύδα για τις φορές που την βγάζεις. Και κάτι που ίσως δεν γνώριζες: τα Lanolips balm περιέχουν λανολίνη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαλακώσεις περιοχές όπως τις παρανυχίδες ή ακόμη και τους αγκώνες σου.

Sugar Lime Tint Hydrating Lip Balm, €18.95

Αυτό το lip balm περιέχει ένα μείγμα ζάχαρης και μαλακτικών ελαίων που ενυδατώσουν την ίδια στιγμή που το φοράς τα χείλη σου.Έχει τέλεια και πολύ δροσερή μυρωδιά lime αλλά αυτό που θα σε κάνει να το αγαπήσεις και να φοράς μέσα από τη μάσκα σου είναι το γεγονός ότι δεν κολλάει!

English Mint & Ginger Lip Care, Jo Malone, €30.00

Αν φοράς ή έστω αν έχεις μυρίσει μια φορά τα αρώματα Jo Malone θα ξέρεις περίπου τι σε περιμένει! Αυτή, λοιπόν, η πολυτελής μυρωδιά μεταφέρεται και στα χείλη σου αλλά δεν μένουμε σε αυτό: η υφή του είναι πολύ πλούσια και πολύ ενυδατική για να κάνει και σε βάθος ενυδάτωση.

 

Hemp & Mint Glow Lip Balm, Catrice, €5.69

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αποκτήσεις ένα lip balm με άρωμα μέντας που είναι ότι πιο hot αυτή τη στιγμή! Το συγκεκριμένο balm είναι η απόδειξη. Επιπλέον, πέρα από τη μυρωδιά, δίνει στα χείλη σου και μια πολύ ωραία λάμψη (την οποία βεβαίως δεν βλέπεις όσο φοράς τη μάσκα σου οπότε σου είναι κάπως αχρείαστη P.).

French Girl Sonali Lip Tint, €18.00

Το Sonali Lip Balm είναι ένα βάλσαμο για τα χείλη με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, μέντας και χρώμα από φυσική χρωστική ουσία (ορυκτά). Extra tip: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κάτω από το κραγιόν σου για να δημιουργήσεις μια ενυδατωμένη και με ελαφρύ χρώμα βάση.

 

Read More

And More