Τa ta tattoo! Η beauty ανακάλυψη του μήνα που λατρεύουμε!

Ta ta tattoo! Όχι, δεν είμαι τόσο χαρούμενη για το τελευταίο μου tattoo ώστε να το λέω τραγουδιστά. Γιατί αυτή η beauty ανακάλυψη δεν έχει να κάνει με ένα ακόμη κοινό tattoo αλλά με τα tattoo stickers που φοριούνται, που αλλού, στο στήθος σου!

Τα Ta ta tattoos είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να περάσεις το δικό σου (μμμ… πώς να το πω!) κοινωνικό μήνυμα. Μπορείς να καλωσορίσεις τον καλό σου σπίτι με ένα tattoo “Welcome Home” να τον κάνεις να νιώσει τυχερός με ένα “Feeling Lucky” tattoo ή ακόμη και να του ανακοινώσεις μια πολύ ευχάριστη είδηση αγοράζοντας το Ta-ta Tattoo “Guess What? I’ m pregnant!”. Oι πιο τολμηρές μπορούν να διαλέξουν και ένα πιο kinky μήνυμα.

Όμως, υπάρχει ένα μήνυμα οι οποίες οφείλουμε όλες να φορέσουμε κορώνα στο… στήθος μας! Ποιο είναι αυτό; Στο πλαίσιο της Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού (ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος σε αυτή την προσπάθεια), κυκλοφορεί το “Think Pink” tattoο. Το 30% από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, τον Think Pink Rocks (κάτι αντίστοιχο με το δικό μας “Άλμα Ζωής”) που βοηθά στην ενημέρωση, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Μπορείς να τα παραγγείλεις στο tatatoos.com

Read More

And More