Τέλειο! Με την αγορά αντηλιακών Lancaster €50 μια δωροεπιταγή ίσης αξίας!

Είναι 40 χρονών και είναι η καλύτερή σου φίλη (όποια κι αν είναι η δική σου ηλικία!). Έχει πολύ καλή σχέση με την ηλιοθεραπεία αλλά ουδεμία σχέση με την φωτογήρανση! Μάλιστα, φέτος που σβήνει τα 40 κεράκια της τούρτας έχει επιδερμίδα πιο αλαβάστρινη από ποτέ. Και παρόλο που είναι τα δικά της γενέθλια αντί να της χαρίσεις εσύ το δώρο της, οι ρόλοι αντιστρέφονται και σου κάνει εκείνη!

Ο λόγος για την Lancaster, η οποία με αφορμή τα “40 χρόνια ιστορία αγάπης με τον ήλιο” σου κάνει πλούσια δώρα. Πώς; Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Hondos Center, αγόρασε αντηλιακά Lancaster αξίας €50 και κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας €50 για την επόμενη αγορά σου στους αγαπημένους σου οίκους!

Η περίοδος αγοράς αντηλιακών ισχύει έως τις 11 Ιουνίου ενώ η περίοδος εξαργύρωσης της δωροεπιταγής θα είναι έως τις 30 Ιουνίου.

Sun Age Control για ώριμες επιδερμίδες που σταματά τον χρόνο και την φωτογήρανση, Sport για τις πιο αθλητικές και φυσικά η all time classic αντηλιακή σειρά της Lancaster με SPF που ποικίλλουν για να διαλέξεις τον δικό σου δείκτη προστασίας! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Read More

And More