Τελικά ποια είναι η σωστή μεριά να φοράς τα eye patches; Το λεπτό σημείο στην εσωτερική ή την εξωτερική γωνία;

Photo: @olivecooke

Στο beauty προκύπτουν ερωτήματα καθημερινά που όλοι, λίγο- πολύ σκεφτόμαστε, και κάποιος, κάποια στιγμή πρέπει να δώσει τις απαντήσεις. Ένα από αυτά τα ερωτήματα που είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχουν περάσει από το μυαλό σου (ειδικά αν σου αρέσει να φοράς eye patches/aka μάσκες ματιών) είναι από ποια μεριά μπαίνει τελικά το παχύ μέρος και από ποια το πιο λεπτό.

Η μια σχολή λέει ότι είναι θέμα λογικής: η εσωτερική γωνία είναι πιο “στενή” άρα εκεί πρέπει να βάλεις και το λεπτό άκρο των eye patches. Η άλλη σχολή λέει ότι η το παχύ μέρος πρέπει να μπαίνει στην εσωτερική γωνία για να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια από την κάτω μεριά του ματιού εκεί που εντοπίζονται τα περισσότερα θέματα όπως η κούραση, η μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα. Ποιο είναι το σωστό;

Λοιπόν, δεν υπάρχει σωστό και λάθος! Η απάντηση έχει να κάνει με τις ανάγκες σου: αν αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας, δηλαδή στην εξωτερική γωνία του ματιού, βάλε το παχύ άκρο στην εξωτερική γωνία. Αν αυτό που σε απασχολεί είναι οι μαύροι κύκλοι, τότε βάλε το παχύ μέρος στην εσωτερική γωνία.

Αλήθεια, εσύ πώς συνηθίζεις να εφαρμόζεις τα eye patches;

 

 

Read More

And More