The Night is Yours! Πώς περνάει τα βράδια της μια beauty editor!

Ας συμφωνήσουμε ως προς το εξής: η αγαπημένη μας ώρα της ημέρας είναι όταν πέσει το φως, όταν έχεις βάλει “τικ” σε όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που είχες για σήμερα και επιστρέφεις σπίτι σου. Εκεί έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις μια δεύτερη, δύσκολη απόφαση (τόσο… δύσκολες, που ευχόμασταν να είχαμε μόνο αυτές να αντιμετωπίσουμε): θα βγεις ή θα μείνεις μέσα;

Σε κάθε περίπτωση, είτε αποφασίσεις να περάσεις το βράδυ σου πίνοντας ποτό σε κάποιο υπέροχο bar που μόλις ανακάλυψες με τις φίλες σου είτε μείνεις μέσα, εδώ έχουμε μερικές πολύ ωραίες ιδέες για να περάσεις τέλεια. Για την ακρίβεια, οι ιδέες προέρχονται από την Estée Lauder και το concept “The Night is Yours” (θα σου εξηγήσω παρακάτω περί τίνος πρόκειται), κι εγώ τις εφαρμόζω με τεράστια επιτυχία κάθε φορά που αποφασίζω να κάνω ή το ένα ή το άλλο, είτε να βγω είτε να μείνω σπίτι κάνοντας beauty cocooning!

Staying In

Το ιδανικό σκηνικό για εμένα είναι να επιστρέφω σπίτι μετά από μια μεγααααλη μέρα, να ανάβω κεριά και να ξεκινάω το skincare routine μου. Τα λεπτά αυτά που αφιερώνω στον εαυτό μου μετά από μια εξοντωτική μέρα κάνουν καλό όχι μόνο στην επιδερμίδα μου αλλά και σε εμένα. Βήμα 1: θα πάρω μια γενναιόδωρη ποσότητα Advanced Night Micro Cleansing Balm και με απαλές κυκλικές κινήσεις θα κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου. Το συγκεκριμένο προϊόν “λιώνει” το μακιγιάζ ενώ όσο κάνω μασάζ στο πρόσωπό σου διεγείρω την μικροκυκλοφορία. Διπλό το… καλό. Το αφαιρώ πάντα με μια πετσέτα που έχω βουτήξει σε χλιαρό νερό και περνάω στο επόμενο step που είναι το Micro Essence Treatment Lotion ή, αλλιώς, το προϊόν που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα μου για το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα: τον θρυλικό ορό Advanced Night Repair που χάρη στα συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ δίνει ένα plump αποτέλεσμα από μέσα. Επόμενο step είναι να κλειδώσω την ενυδάτωση με την κρέμα εντατική θρέψης Revitalizing Supreme+ Creme (προσοχή! Μην ξεχνάς το λαιμό και το ντεκολτέ!) και να απλώσω την κρέμα ματιών Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Πατάω play στην αγαπημένη μου σειρά στο Netflix μέχρι να με πάρει ο ύπνος και το επόμενο πρωί το αποτέλεσμα του beauty pampering είναι μπροστά στον καθρέφτη μου!

 

Bonus info: υπάρχουν κάποιες περίοδοι που η επιδερμίδα μου είναι πιο… στρεσαρισμένη από άλλες φορές. Περίοδοι που τα κουτάκια στα οποία πρέπει να βάλω “τικ” πολλαπλασιάζονται, που έχω περισσότερο στρες ή που ο καιρός αλλάζει και η επιδερμίδα μου δεν έχει χρόνο να προσαρμοστεί. Για όλες εκείνες τις φορές στο βραδινό μου beauty cocooning προστίθεται το  ΝΕΟ Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, μια εντατική περιποίηση που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας για την γρήγορη επανόρθωση της ερεθισμένης, στρεσαρισμένης επιδερμίδας. Το προϊόν με την τεχνολογία Chronolux™ S.O.S., μειώνει την εμφάνιση των ερεθισμών σε μόλις μία ώρα και προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση και ισχυρά αντιοξειδωτικά, ενισχύοντας τη φυσική της ικανότητα να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στους
έντονους, ορατούς στρεσογόνους παράγοντες. Το φοράω μετά από τον ορό μου όταν αισθάνομαι ότι η επιδερμίδα μου χρειάζεται έξτρα pampering.

Going Out

Γίνεται σχεδόν κάθε Παρασκευή και ανυπομονώ για αυτή τη μέρα. Είναι η μέρα που θα συναντήσω τις φίλες μου για κρασί και chit-chat ή, αλλιώς, ο καλύτερος τρόπος να κλείσει μια (ακόμη) έντονη εβδομάδα. Εδώ όλο το focus γίνεται στο μακιγιάζ. Πρώτα μπαίνει η… βάση! Το Double Wear Sray-in-Place κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται: μένει στη θέση του όλο το βράδυ κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ (οι περισσότερες Παρασκευές καταλήγουν σε πολυυυυυυ χορό). Συνήθως για να βγω θα κάνω full makeup που σημαίνει πως θα βάψω τα μάτια μου με την Pure Color Envy Eyeshadow Palette, θα τονίσω τα βλέφαρά μου με το μολύβι Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil και θα περάσω μια- δυο στρώσεις Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Last but not least, θα βάλω το Pure Color Envy Sculpting Lipstick και θα βγω. Η απόχρωση Naked Desire είναι η αγαπημένη μου.

PS: το Σάββατο θα διαλέξω πάλι το πρόγραμμα… Staying in!

Λοιπόν, εσύ τι έχεις κανονίσει για απόψε; Ότι κι αν έχεις κανονίσει η Estée Lauder έχει φροντίσει να περάσεις υπέροχα! Αρκεί να το κάνεις όπως οι beauty editors!

Κάθε νύχτα είναι μια νέα αρχή! Είτε βγεις έξω είτε μείνεις μέσα η νύχτα σου ανήκει! Μάθε εδώ περισσότερα!

Read More

And More