The wait is over! Η Kylie Jenner μόλις μας έδειξε τις νέες γιορτινές παλέτες της!

Μιας και είναι η μέρα που μιλάμε για ποσά, η Kylie Jenner όπως μάθαμε εδώ πέρυσι έγινε κατά 18 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη χάρη στην limited edition christmas collection της. Και φέτος, αποφάσισε να επαναλάβει το σκηνικό. Και η αρχή θα γίνει με δύο ολοκαίνουργιες παλέτες που η ίδια έδειξε στο snapchat της λίγες ώρες πριν και σου μεταφέρουμε όλα τα info!

Οι παλέτες είναι δύο: η Naughty και η Nice και η καθεμία περιέχει 14 διαφορετικές αποχρώσεις σε σκιές, από αυτές που είναι ευκολοσυνδύαστες και που μπορείς να απλώσεις στα μάτια σου κάνονυας πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Οι αποχρώσεις στην παλέτα Naughty που βλέπεις παραπάνω είναι: Snowball (ένα κρεμώδες λευκό), Jingle (ιριδίζον σαμπανί), Unwrap Me (στο χρώμα της κανέλας), Snowflake (ιριδίζον ασημένιο), Merry Mint (παστέλ πράσινο), St. Nick (έντονο κόκκινο), Hot Toddy (σοκολατί- καφέ με ιριδισμούς), Xmas Kiss (πορτοκαλί), Emerald (όπως και το όνομά του!), Ho Ho Ho (κόκκινο με sparkles), Coal (smoky γκρι), Mischief (ιριδίζον γκρι), Tipsy (ψυχρό taupe) και Glazed (χρυσό- κίτρινο με λάμψεις).

Οι αποχρώσεις στην παλέτα Nice είναι: Jack Frost (ιριδίζον λευκό), Gumdrop (ιριδίζον bronze), Holly (ζεστό πορτοκαλοκόκκινο), Ginger Snap (ginger), Blizzard (berry με ιριδισμούς), Miracle (peachy nude), Wonderland (burgundy), Lullaby (πορτοκαλί- nude), Mulberry (κόκκινο του κρασιού), Slay (έντονο χρυσό με ιριδισμούς), Santa Baby (καφέ- taupe), Macaroon (dusty pink), Hot Cider (ματ σοκολατί) και Drummer Boy (καφέ- χρυσό με sparkles).

Οι δύο παραπάνω παλέτες θα κυκλοφορήσουν στις 22 Νοεμβρίου αλλά αν δεν προλάβεις να τις αποκτήσεις, stay tuned γιατί η Kylie Jenner ανακοίνωσε πως έρχεται με μια ακόμη συλλογή που θα αποτελείται από προϊόντα που δεν έχουμε ξαναδεί. Ίσως foundation; Stick για contouring; Ίσως να μπαίνει και στα χωράφια της Kim και του KKW Beauty; Θα δούμε!

Read More

And More