Θέλεις κατάλευκα δόντια και λαμπερό χαμόγελο όπως οι stars; Δες εδώ!

Θα σου πω δύο άσχετες (φαινομενικά!) προτάσεις οι οποίες, όμως, θα δεις πώς τελικά συνδέονται. Υπάρχουν δύο βασικές τάσεις τώρα:
Τάση no 1: Τα έντονα κραγιόν!
Τάση no 2: Τα social media. Aka να φωτογραφίζεσαι και να ανεβάσεις τις photos σου.
Αλλά να που και οι δύο παραπάνω τάσεις προϋποθέτουν το εξής: κατάλευκο χαμόγελο! Αλλιώς καμία #selfie σου και κανένα κραγιόν δεν θα γράψουν τόσο ωραία.

Άκουσέ με προσεκτικά! Υπάρχει μια καλλυντική οδοντόκρεμα (θα σου εξηγήσω παρακάτω γιατί καλλυντική), η οποία ήρθε στην Ελλάδα και ναι, κάνει λεύκανση δοντιών (και όχι μόνο). Μάλιστα, το υλικό που περιέχει στην σύνθεσή του είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα ιατρεία τους όταν κάνουν λεύκανη.

Γνώρισε τη Νο1 καλλυντική οδοντόκρεμα για λεύκανση, προστασία & φροντίδα της στοματικής υγιεινής, YOTUEL!

Η YOTUEL έρχεται να χαρίσει αστραφτερά χαμόγελα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Η ολοκληρωμένη σειρά της ΥOTUEL που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα!
Ανακάλυψε μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης και φροντίζουν για την καλή υγεία των δοντιών, προστατεύοντας το σμάλτο και καταπολεμώντας την τερηδόνα!

ΥOTUEL all in one
Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:
– Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή.
– Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με κάλιο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα.
– Προστατεύει. Με 11% ξυλιτόλη και active fluoride (1470ppm F-) επιτρέπει την καθαριότητα σε βάθος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια. Δεν περιέχει sls (δε δημιουργεί αφρό) και έχει ουδέτερο pH.
Bonus info: η YOTUEL εντάσσεται στο every day beauty routine σου αφού είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση!

Χρησιμοποίησέ την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και θα αισθανθείς τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή!


Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

Πού θα βρεις την no 1 καλλυντική οδοντόκρεμα στον κόσμο!

Η YOTUEL all in one και η YOTUEL pharma διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε καταστήματα HONDOS CENTER (Ομόνοια, Ερμού, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Σπάτα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και 2 καταστήματα στον Πειραιά, Απολλώνια Πολιτεία & Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη). Οι οδοντότσιχλες YOTUEL διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.

Ακολούθησε την YOTUEL στα social media!
Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece
Follow ΥOTUEL on Instagram: @Yotuel_Greece

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164