Θέλεις πραγματικό όγκο στις βλεφαρίδες σου και χωρίς κόμπους; Μόλις εντοπίσαμε την τέλεια μάσκαρα!

Το task “ανεύρευση της τέλειας μάσκαρα” είναι από τα δυσκολότερα κομμάτια της ομορφιάς! Γιατί όλες θέλουμε πλούσιο όγκο, μήκος αλλά χωρίς εκείνους τους αντιαισθητικούς κόμπους που κάνουν τις βλεφαρίδες μας να δείχνουν σχεδόν ενιαίες! Και κάπως έτσι, καταλήγουμε να αλλάζουμε μάσκαρα κάθε φορά που η προηγούμενη τελειώνει. Τουλάχιστον, η πλειοψηφία!

Όχι πια! Μόλις έφτασε η μάσκαρα που θα γίνει η αγαπημένη μας και που δεν θα την αντικαταστήσει καμία άλλη! Πρόκειται για την ολοκαίνουρια Rocket Volum’ Express από την Maybelline New York! Και φυσικά η ονομασία δεν είναι τυχαία καθώς η νέα μάσκαρα της Maybelline New York χαρίζει εκρηκτικό όγκο σε ταχύτητα… Rocket! Και το καλύτερο part; Δεν δημιουργεί καθόλου κόμπους.

Το πατενταρισμένο βουρτσάκι και άλλα μυστικά…
Πίσω από την Rocket Volum’ Express κρύβεται μια ολόκληρη τεχνολογία που εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες μας αυτό το εκρηκτικό αποτέλεσμα. Και ιδού όλα όσα πρέπει να ξέρεις:
– Το πατενταρισμένο βουρτσάκι Ultra Sonic έχει μεγάλο σταθερό πυρήνα και υπερ- ευέλικτες ακίδες ομοιόμορφα κατανεμημένες.
– Το βουρτσάκι διατηρεί την μέγιστη ποσότητα προϊόντος και χαρίζει εκρηκτικό όγκο.
– Οι ευέλικτες ακίδες γλιστράνε πάνω στις βλεφαρίδες για γρήγορη εφαρμογή χωρίς κόμπους.
– Μοναδική σύνθεση με βάση το gel.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/20_5/rocket.jpg

Η Rocket Volum’ Express κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές: κανονική και waterproof.

Εσύ ακόμη να… απογειώσεις το βλέμμα σου;

Read More

And More