Θέλουμε οπωσδήποτε αυτά τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ για το σώμα μας!

Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαστε ολοένα και πιο εντατικά με το skincare και μαθαίνουμε όρους και συστατικά για τα οποία α) είτε γνωρίζαμε ελάχιστα είτε β) δεν θέλαμε να ασχοληθούμε. Ένα από αυτά είναι το υαλουρονικό οξύ που είναι big thing στο skincare.

Με πολύ απλά λόγια φαντάσου το υαλουρονικό οξύ σαν ένα σφουγγάρι: όπως το σφουγγάρι όταν βρέχεται αποκτά όγκο, έτσι και το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει την υγρασία (συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του) και να δίνει στην επιδερμίδα μας αυτό το plump αποτέλεσμα.

Το μεγάλο νέο είναι ότι η Korres μόλις κυκλοφόρησε μερικά πολύ απολαυστικά body souffle (πλούσια σε σύνθεση ακριβώς όπως το πιο λαχταριστό… σουφλέ!) που έχουν ως βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ. Έτσι η επιδερμίδα σου ενυδατώνεται και δείχνει πιο υγιής!

Best part: αυτά τα body souffle, τα Dual Hyalouronic Multi- action Body Souffle όπως ονομάζονται, θα τα βρεις σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές- μυρωδιές για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο: Guanabana, mango, peach, red berries.

Fun fact: είναι αδύνατον να διαλέξεις!

 

Read More

And More