Θέλουμε τα νέα μαλλιά της Maria Menounos!

Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα και πίσω από κάθε διάσημη με υπερφανταστικά beauty looks κρύβεται το glam squad της. Στην περίπτωση της Maria Menounos το “glam squad” είναι ένας άνθρωπος!

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος, λοιπόν, στον οποίο οφείλονται όλα τα εντυπωσιακά beauty look της, δημιούργησε για εκείνη ένα ολοκαίνουργιο hair look. Τα νέα μαλλιά της Maria Menounos, λοιπόν, κινούνται στην butt length λογική, δηλαδή είναι πολύ μακριά, ενώ το χρώμα τους είναι πιο ανοιχτό. Από αυτό το look που μπορείς να δεις σε χορταστικές δόσεις παρακάτω, θέλουμε τα πάντα και οπωσδήποτε τα μπροστινά layers που πέφτουν στο πρόσωπο (sooo 90’s!) αλλά και το half up της.

Tip για να αντιγράψεις το χτένισμα: αφού ψεκάσεις με dry shampoo στις ρίζες για να δώσεις όγκο και να κάνεις τα μαλλιά πιο εύπλαστα πιάσε μισή αλογοουρά ψηλά. Για να διατηρήσεις αυτό το ύψος, χρησιμοποοίησε δύο λαστιχάκια, έπειτα πάρε μια τούφα, τύλιξέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και στερέωσε χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια κάθετα από την πίσω μεριά των μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/BpgTc0lgsvm/?hl=el&taken-by=giannetos

https://www.instagram.com/p/BpgT-vNgcZS/?hl=el&taken-by=giannetos

Last but not least: Δοκιμάσαμε κι εμείς extension εδώ! Για να μάθεις πόσο κοστίζουν, πώς μπαίνουν και άλλες λεπτομέρειες, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More