Θες τη λάμψη των μοντέλων στο πρόσωπό σου; Αυτή θα γίνει η κρέμα σου!

Αν έπρεπε να διαλέξω εκείνο το χαρακτηριστικό του προσώπου που μπορεί να στρέψει όλα τα φώτα πάνω σου και να σε κάνει κέντρο της προσοχής αυτό θα ήταν η λάμψη!

Σκέψου το: ακόμη κι αν έχεις τα τελειότερα χαρακτηριστικά πάνω στον πλανήτη της ομορφιάς δεν θα μπορέσουν να αναδειχθούν αν η επιδερμίδα σου είναι θαμπή, άτονη κι έχεις χάσει τη λάμψη σου!

Από την άλλη, πόσο εύκολο είναι να πετύχεις ένα λαμπερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα εδώ και τώρα, ειδικά όταν η επιδερμίδα σου έχει, για παράδειγμα, σκούρες κηλίδες;

Olay Regenerist Luminous: θα γίνει η αγαπημένη σου σειρά!
Είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί. Και αν ένα από αυτά είναι η θαμπή όψη ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις: η σειρά Olay Regenerist Luminous θα γίνει η αγαπημένη σου κι εσύ θα πετύχεις τον στόχο σου για super λαμπερή επιδερμίδα όπως των μοντέλων αρκεί να βάλεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου (και στο beauty routine σου, φυσικά!) αυτά τα δύο προϊόντα:
Την κρέμα προσώπου Skin Tone Perfecting Cream
Την κρέμα ματιών Dark Circle Correcting Eye Swirl

H νέα Olay Regenerist Luminous προσφέρει όχι μόνο άμεσα αποτελέσματα με ορατή ενυδάτωση και μια, ανανεωμένη, ζωηρή εμφάνιση μετά από μία μόνο χρήση, αλλά και με το πέρασμα του χρόνου μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων προσφέροντας έντονη φωτεινότητα με ολοένα μεγαλύτερα οφέλη μετά από 2, 4, 8 εβδομάδες.

Οι πέρλες ως πηγή έμπνευσης
Οι επιστήμονες της Olayεμπνεύστηκαν από τα μαργαριτάρια για να καταλάβουν καλύτερα το σημαντικό ρόλο που παίζει η φωτεινότητα για τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας. Με λεία επιφάνεια και τρισδιάστατη δομή πολλαπλών στοιβάδων, τα φυσικά μαργαριτάρια εκπέμπουν μια υπέροχη φωτεινότητα. Οι επιστήμονες της P&G Skincare εφάρμοσαν αυτή την αρχή για λάμψη μαργαριταριού στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σημειώνοντας ότι όπως ένα μαργαριτάρι έτσι και η πολυεπίπεδη δομή της αναζωογονημένης επιδερμίδας δείχνει πιο φωτεινή, επειδή αλληλεπιδρά με το φως με έναν ιδανικό τρισδιάστατο τρόπο. Το κλειδί για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο βρίσκεται στη δημιουργία μιας ημιδιαφανούς, ομοιόμορφης δομής στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή του χρωματικού τόνου και δημιουργώντας έναν καθρέφτη κολλαγόνου που αντανακλά αποτελεσματικά το φως.

Αναζωογόνηση, Ενυδάτωση + Προστασία
Τα προϊόντα Olay Regenerist Luminous είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διεισδύουν 10 στρώματα βαθιά την επιφάνεια της επιδερμίδας, ανανεώνοντάς την απαλά για να αποκαλύψουν μια πιο φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα, με υγιή εμφάνιση. Η Olay Regenerist Luminous βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από τις αρνητικές επιπτώσεις των συστατικών που απομυζούν την ενέργεια και βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση και τον τόνο της επιδερμίδας.

Στην επιφάνεια της επιδερμίδας, η Niacinamide (Nιασιναμίδη) αναζωογονεί την εμφάνισή της, ανανεώνοντας τα επιφανειακά κύτταρα με ήπια απολέπιση, για μεγαλύτερη διαφάνεια και πιο απαλή υφή, ενώ η γλυκερίνη ενυδατώνει και το συστατικό NAG (Ν-Aκέτυλο Γλυκοζαμίνη) βοηθάει τον τόνο της επιδερμίδας να δείχνει πιο ομοιόμορφος.

Τα αντιοξειδωτικά, το OliveMΤΜ, το Πράσινο τσάι και η βιταμίνη E βοηθούν στην προστασία των εξωτερικών στρωμάτων της επιδερμίδας από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και η οποία οδηγεί στις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

Επιπλέον, το συστατικό NAG (Ν-Aκέτυλο Γλυκοζαμίνη) και η Niacinamide (Νιασιναμίδη) έχει αποδειχτεί ότι βοηθούν στη μείωση της υπερβολικής έκκρισης μελανίνης in vitro, μια βασική αιτία για ανομοιογενή τόνοκαι τις σκούρες κηλίδες της επιδερμίδας.

Το πενταπεπτίδιο PAL-KTTKS της Olay Regenerist έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα in-vitro επίπεδα κολλαγόνου και ότι μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, παρέχοντας άριστη αντανάκλαση του φωτός που είναι απαραίτητη για όμορφη, νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Και θα μπορούσα να σου μιλάω για ώρες για την σειρά Olay Regenerist Luminous και όλη αυτή την επιστημονική γνώση που υπάρχει πίσω από τα δύο μαγικά αυτά προϊόντα για λάμψη στο πρόσωπο και στα μάτια, αλλά μπορούμε να τα δούμε όλα από κοντά!

Olay+ TLIFE beauty event!

‘Ελα να γνωριστούμε από κοντά, να σου αποκαλύψουμε πολύτιμα tips ομορφιάς και να βρούμε μαζί εκείνη την κρέμα Olay που σου ταιριάζει α-πό-λυ-τα όποια κι αν είναι η ανάγκη σου! Τις επόμενες μέρες σε περιμένω μαζί με την Olay σε συγκεκριμένα Hondos Center για ένα special beauty event γεμάτο εκπλήξεις, δώρα και ομορφιά! Stay tuned. Τις επόμενες μέρες σε σχετικά άρθρα θα οριστούν τα ραντεβού μας!

Read More

And More