Τι είναι αυτή η περίεργη μάσκα που κάνει στο πρόσωπό της η Kendall Jenner; Ο facialist της εξηγεί!

Πώς περνάει η Kendall Jenner σπίτι της εν μέσω καραντίνας; Λίγο, πολύ όπως όλοι μας: κάνει μάσκες προσώπου (περίεργες μάσκες προσώπου) και παίζει Mario Kart φορώντας μόνο τα CK εσώρουχά της. Ok, ok! Τελικά αποδεικνύεται ότι είναι κάτι που δεν κάνουμε όλοι μας αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τη μάσκα.

Η ίδια, λοιπόν, λίγες ώρες πριν ανέβασε αυτή τη φωτό στην οποία φαίνεται να φοράει μια περίεργη πράσινη μάσκα στο πρόσωπό της η οποία μοιάζει αρκετά να είναι DIY, δηλαδή από αυτές τις μάσκες που κάνουμε μόνες μας.

View this post on Instagram

wbu???

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Τι μπορεί να είναι, όμως, αυτή η περίεργη πράσινη μάσκα; Ο facialist της οικογένειας, Gavin McLeod-Valentine, έκανε μερικές υποθέσεις και τις μοιράστηκε με το PopSugar. Ιδού τι είπε: “Στα μάτια μου, αυτή μοιάζει με DIY μάσκα που έκανε η ίδια σπίτι της χρησιμοποιώντας υλικά όπως αβοκάντο, μέλι και βρώμη. Σαν superfood τα αβοκάντο περιέχουν βιταμίνες E, C και K που έχουν τέλειες αντιγηραντικές ιδιότητες και βοηθούν την παραγωγή ελαστίνης στην επιδερμίδα”, είπε ο ίδιος και συνέχισε για το μέλι: “Το μέλι είναι φυσικό αντιβακτηριακό και είναι ιδανικό για τις ακνεϊκές επιδερμίδες ως θεραπεία αλλά και ως πρόληψη. Είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, έχει ατνιγηραντικές ιδιότητες και εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα”. Πράγματι, κατά το παρελθόν η Kendall Jenner είχε ανοιχτεί για τα θέματα ακμής που αντιμετώπιζε, ενώ τέλος η βρώμη επίσης βοηθά αφού μειώνει την κοκκινίλα και απορροφά την περίσσια σμήγματος: “Οι αντιοξειδωτικές και οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν το ξηρό δέρμα και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα τα οποία συσσωρεύονται στους πόρους με αποτέλεσμα να προκαλούνται σπυράκια”.

Αλήθεια, πώς σου φαίνεται αυτή η μάσκα; Είναι κάτι που θα έβαζες στο πρόσωπό σου ή μήπως προτιμάς την ασφαλή λύση των έτοιμων face mask;

 

Read More

And More