Site icon TLIFE

Τι είναι η durag που φοράει στα μαλλιά η Rihanna στο τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue;

Tlife newsroom

Rihanna's Charity Donates $5 Million for Global Coronavirus COVID-19 Pandemic Relief. Rihanna's charity organisation, the Clara Lionel Foundation, has donated $5 million to support efforts combating the novel coronavirus. Pictured: Singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) wearing a Givenchy dress arrives at Rihanna's 5th Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation held at Cipriani Wall Street on September 12, 2019 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency) Pictured: Rihanna,Robyn Rihanna Fenty Ref: SPL5158488 230320 NON-EXCLUSIVE Picture by: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: +44 (0)20 7644 7656 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Αυτό το εξώφυλλο φωτογραφήθηκε πριν τον κορονοϊό και πολύ πριν η Rihanna μας κάνει να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο (FIY: η Rihanna δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια).

Η Badgal Riri, λοιπόν, είναι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, τεύχος Μαΐου και φοράει στο κεφάλι της το πιο ανατρεπτικό “αξεσουάρ”: φοράει durag!

Για όσους δεν γνωρίζουν η durag είναι ένα βασικό “Black beauty” αξεσουάρ. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μαντήλι το οποίο φοριέται για να κρατήσει τα άφρο μαλλιά στη θέση τους και για να προστατέψει τα cornrows (αυτές τις χαρακτηριστικές πλεξίδες). Η durag έγινε ευρέως γνωστότερη όταν άρχισαν να την φοράνε οι rappers στα late 90’s- early 00’s με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον 50 Cent.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Rihanna με ένα τέτοιο αξεσουάρ στο κεφάλι. Το 2014 κέρδισε το βραβείο CFDA Fashion Icon και πήγε να παραλάβει το βραβείο της με μια durag διακοσμημένη με κρύσταλλα swarovski η οποία σετάρονταν τέλεια με το Adam Selman φόρεμά της.

Και μερικά credits: Η παραπάνω φωτογράφιση για την βρετανική Vogue έγινε από τον Steven Klein, το styling από τον Editor in chief Edward Enninful και το hair look της επιμελήθηκαν οι επί χρόνια hair stylists της Rihanna, Yusef Williams και Naphia White.

Εμείς λατρέψαμε το look! Εσύ;

 

© 2024 tlife.gr