Τι είναι το μικροβίωμα και πώς τα αφρόλουτρα Dove το προστατεύουν!

Κάθε τόσο στον κόσμο της ομορφιάς μας συστήνονται και νέοι όροι. Στο beauty λεξιλόγιό μας έχει προστεθεί ένας όρος τον οποίο ακούμε ολοένα και συχνότερα, αυτός είναι το μικροβίωμα. Πριν σου αναλύσω τι είναι το μικροβίωμα, να σου πω ότι: αν χρησιμοποιείς Dove μπορείς να ξεφυσήξεις από ανακούφιση γιατί το μικροβίωμά σου είναι απόλυτα προστατευμένο! Σε κάθε άλλη περίπτωση, σου κάνω τις συστάσεις παρακάτω…

Τι είναι το μικροβίωμα

Το μικροβίωμα είναι η εξωτερική προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας μας η οποία, όμως, καθημερινά δέχεται πολλές εξωτερικές επιθέσεις. Το ξύρισμα, το τσιμπιδάκι, η αποτρίχωση, η απολέπιση, όλα αυτά λειτουργούν ως εξωτερικές επιθέσεις που διαταράσσουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας και μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα γιατί μετά από όλα αυτά η επιδερμίδα σου μπορεί να σε τσούζει, να σε τραβάει, να είναι κόκκινη ή αφυδατωμένη.

Κι εδώ, έρχεται το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing καθώς και όλα τα αφρόλουτρα Dove τα οποία χάρη στο ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχουν φροντίζουν την επιδερμίδα μας και το μικροβίωμα της. Για αυτό η φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με την προστασία του μικροβιώματος!

Ζήσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο ντους και παράλληλα, προστάτευσε το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου με τη σειρά αφρόλουτρων Dove!

 

Read More

And More