Τι έκανε η Hailey Bieber στο πρόσωπό της;

Οι διάσημοι έχουν επαφές με τους top experts οι οποίοι σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή τους, επιστρατεύουν τα καλύτερα μέσα κάθε φορά με αποτέλεσμα αυτές τις αλαβάστρινες επιδερμίδες, τα τέλεια μακιγιάζ και τα υπέροχα μαλλιά που βλέπεις. Ας κάνουμε focus στο πρώτο!

Την εβδομάδα που αφήσαμε πίσω μας, η Hailey Bieber μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς κάνει όταν επισκέπτεται την αισθητικό της ή, έστω, τι έκανε την τελευταία φορά που την επισκέφτηκε.

Η αισθητικός της είναι η Emma Goodwin η οποία στο instagram της έχει την περιγραφή “skin witch”, έκανε στην Hailey μια θεραπεία που λέγεται Neurotris Lifting Facial, μια θεραπεία που γυμνάζει τους μυς του προσώπου και διεγείρει το κολλαγόνο.

https://www.instagram.com/p/B8LCrl0JlGH/

Η ίδια η Emma Goodwin έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη θεραπεία γράφοντας τα εξής: “Ξεκίνησε το Micro Current στα 20 σου για να τονώσεις και να δυναμώσεις τους μυς σου μέχρι τα 30 και τα 40. Η συνέπεια είναι το κλειδί! Ακριβώς όπως και στην γυμναστική, δεν θα δεις αποτελέσματα αμέσως (ίσως αν κάνεις και κάποιες θεραπείες!) αλλά αν το κάνεις εντατικά θα πετύχεις όμορφους και δυνατούς μυς κάτω από την επιδερμίδα σου. Είναι πιο δύσκολο να διορθώσεις την ζημιά και πολύ πιο εύκολο να την προλάβεις!”.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε λίγους αφού κοστίζει περίπου 300 δολάρια και με δεδομένο ότι χρειάζεται να την επαναλαμβάνεις ανά μήνα, ίσως να καταλήξεις πως είναι προτιμότερο να διαθέτεις αυτά τα χρήματα για το ενοίκιό σου, ας πούμε!

 

Read More

And More