Τι εκνεύρισε τους followers της Khloe Kardashian στην selfie που ανέβασε!

Haters gonna hate! Στην περίπτωση των αδερφών Kardashian- Jenner αυτό είναι τόσο καθημερινό ώστε φτάνεις σε εκείνο το σημείο που νιώθεις την ανάγκη να τις υπερασπιστείς. Κάποιες φορές. Γιατί οι αδερφές Kardashian/Jenner είναι στο στόχαστρο για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, πώς διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους ή πώς βγάζουν τις selfie τους.

Κράτησε, λοιπόν, το τελευταίο και βάλε στην εξίσωση και την Khloe Kardashian. Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε μόλις μια φωτό η οποία συγκέντρωσε τα χειρότερα σχόλια. Η φωτογραφία είναι αυτή που θα δεις παρακάτω και στην οποία η Khloe έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ψηλό ponytail, ροζ χείλη και κοιτάει έντονα την κάμερα.

Κάτω από αυτή την φωτό, η Khloe έγραψε: “παλιά φωτογραφία αλλά μου αρέσει”. Αμέσως, οι followers της άρχισαν να αφήνουν σχόλια γράφοντας ότι έχει κάνει τόσο πολύ ρετούς στο πρόσωπό της ώστε είναι αδύνατο να την αναγνωρίσεις. Τα σχόλια δε ήταν τόσα πολλά ώστε η Khloe Kardashian αναγκάστηκε να τα αποκλείσει. Αυτό, βεβαίως, δεν πτόησε τους επικριτές της οι οποίοι συνέχισαν με σχόλια στο twitter.

Food for thought: Σε βίντεο που έκανε παλιότερα η Khloe για την Vogue είχε πει το εξής: “ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα είναι το contouring στη μύτη αλλά είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος κάποιες φορές. Το αποτέλεσμα δείχνει εντελώς διαφορετικά live και εντελώς διαφορετικά όταν υπάρχουν φώτα και κάμερες. Έχει τύχει κάποιες φορές να έχω κάνει contouring στη μύτη μου κι ενώ στην πραγματική ζωή να δείχνει τέλεια, στις φωτογραφίες να μοιάζω σαν τρελή”.

Υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση η Khloe να το παράκανε με το contouring στη μύτη και όχι με το ρετούς στο instagram;

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τον απόλυτο οδηγό για να βγάζεις ωραίες φωτό στο instagram (και γενικά)!

 

Read More

And More