Τι ενθουσίασε την beauty editor στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Galerie de Beauté στην Ομόνοια!

Κάθε beauty addict εκεί έξω θα μπορούσε να ζει μέσα σε ένα κατάστημα καλλυντικών. Κυριολεκτικά. Είμαι μια από αυτές αλλά εκτός από B.A (aka beauty addict) είμαι και beauty editor που σημαίνει πως είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου να σε ενημερώνω για οτιδήποτε νέο σε σχέση με την ομορφιά. Σωστά;

Στην καρδιά της Αθήνας, στην  πλατεία Ομονοίας, άνοιξε μόλις το ολοκαίνουργιο κατάστημα Galerie de Beauté, ή αλλιώς, ο beauty παράδεισος για όλες εμάς τις εθισμένες στην ομορφιά. Φυσικά και το επισκέφτηκα (εχμ, ήμουν εκεί την δεύτερη μέρα μετά το opening) και θα το κάνω ξανά και ξανά. Γιατί το ολοκαίνουργιο Galerie de Beauté κρύβει στους δύο ορόφους του μερικές τέλειες εκπλήξεις για να συνδυάσεις τις beauty αγορές σου με το pampering του εαυτού σου! Έλα να σε ξεναγήσω!

 Brands, brands and more brands!

Τα brands των καλλυντικών είναι άπειρα και όλα αγαπημένα! Αλλά να που υπάρχουν κι εκείνα στα οποία έχουμε μεγαλύτερη αδυναμία και είναι πιο… ακριβοθώρητα! Εδώ, λοιπόν, θα βρεις συγκεντρωμένα πολλά τέτοια brands ενώ όσα δεν βρεις μπορείς να τα παραγγείλεις online εκείνη την στιγμή από τις ειδικές οθόνες!

Πέρα από τα corners των καλλυντικών επιλεκτικής που υπάρχουν στο ισόγειο του καταστήματος θα βρεις στα ράφια όλα τα αγαπημένα σου αρώματα ή θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το επόμενο αγαπημένο σου αφού μπορείς να περάσεις ώρες ολόκληρες μυρίζοντάς τα (story of my life). Φυσικά, οι υπάλληλοι του καταστήματος είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσουν!

Shopping και self pampering μαζί!

Είμαι αυτή η beauty editor- addict που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο γραφείο, τις παρουσιάσεις των καλλυντικών, τα γυρίσματα και τις φωτογραφίσεις. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το να κανονίσω το πρόγραμμά μου για να κλείσω ένα ραντεβού για νύχια ή μαλλιά είναι έως και ακατόρθωτο. Η έκπληξή μου, λοιπόν, όταν ανακάλυψα ότι στο -1 του καταστήματος υπάρχουν ειδικά corner και για το ένα και για το άλλο ήταν τεράστια. Και σκέψου πόσο φανταστικό είναι που την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς δεν χρειάζεται να τρέχεις στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να τα συνδυάσεις όλα. Στο Galerie de Beauté στην Ομόνοια μπορείς να πας για να ψωνίσεις δώρα για τους αγαπημένους σου, να κάνεις μανικιούρ και να χτενιστείς για το ρεβεγιόν. Και όλα στον ίδιο χώρο!

Hello gorgeous!

Beauty ιδιοτροπία: στα καταστήματα που κάνω τις αγορές μου, θέλω να βλέπω stylish κορίτσια. Γιατί μου αρέσει να εμπνέομαι από το στιλ τους, γιατί μου δίνουν inspo και για τα δικά μου beauty look και γιατί μου φτιάχνουν την αισθητική! Στο νέο κατάστημα Galerie de Beauté αυτά τα κορίτσια είναι παντού γύρω σου και είναι όλες τους πολύ εξυπηρετικές.

Αυτή ήταν μια μικρή γεύση από το ολοκαίνουργιο φωτεινό κατάστημα Galerie de Beauté στην Ομόνοια. Δυστυχώς, οι λέξεις δεν αρκούν για να μεταφέρουν τις μυρωδιές και την θετική ενέργεια που το κατακλύει. Ευτυχώς, όμως, θα τα ανακαλύψεις μόνη σου όταν το επισκεφτείς!

Για ακόμη πιο χορταστικές δόσεις Galerie de Beaute πάτησε play!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Makeup: Έλενα Κυριαζή, makeup artist της Estee Lauder

Read More

And More