Τι έπαθαν στο πρόσωπο η Kim και η Kourtney Kardashian;

Τι έπαθαν στο πρόσωπο η Kim και η Kourtney Kardashian; | tlife.gr

Αρκετό καιρό πριν η Drew Barrymore ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία φαινόταν να έχει γεράσει μέσα σε τρία λεπτά. Η φωτογραφία έδειχνε στην πραγματικότητα την διάσημη ηθοποιό να κάνει hanacure mask (δεν ήταν γνωστή τότε!), δηλαδή αυτή τη μάσκα που δημιουργεί το εφέ ενός πολύ γηρασμένου δέρματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετό καιρό μετά, ήταν η σειρά των αδερφών Kardashian να δοκιμάσουν το ίδιο και να ανεβάσουν φωτογραφία στο instagram τους. Και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για την Kim και την Kourtney, όπως θα δεις παρακάτω…

Την φωτό ανέβασε η Kourtney στον λογαριασμό της και έγραψε: «Η Kim με έπεισε να κάνουμε αυτή τη μάσκα και νιώθω εκθαμβωτική!». Η συγκεκριμένη μάσκα που ανήκει στην κατηγορία των hanacure masks είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο κάποιοι από τους followers της Kourtney δεν την γνώριζαν με αποτέλεσμα να αναρωτιόνταν τι συνέβη στα πρόσωπά τους, ενώ υπήρξε comment και από την Kendall Jenner η οποία έγραψε πως δεν μπορεί να αναπνεύσει (προφανώς από τα γέλια!).

Η συγκεκριμένη μάσκα δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα αλλά εάν αυτό είναι το μετά, θέλουμε οπωσδήποτε να την δοκιμάσουμε!

 

READ more