Τι καλλυντικά έχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού της η beauty editor; Σου δείχνουμε!

Όταν είσαι beauty editor χρειάζεσαι ένα σπίτι 1600 τετραγωνικών για να χωρέσεις όλα αυτά τα καλλυντικά που φτάνουν στα χέρια σου για να τεστάρεις. Υπάρχουν κάποια που βάζεις στο νεσεσέρ σου, πολλά που χαρίζεις, κάποια που δεν βλέπεις ξανά ποτέ και υπάρχουν και εκείνα που σου κλέβουν την καρδιά και τα τοποθετείς στα πιο εξέχοντα σημεία του σπιτιού σου. Για δύο, κυρίως, λόγους: α) για να έχεις εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή β) γιατί αυτά τα προϊόντα έχουν τόσο πολυτελές packaging που σου φτιάχνουν την αισθητική.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να γίνω πιο συγκεκριμένη: ονομάζομαι Νατάσα Μπερέκου, είμαι beauty editor και beauty addict, το σπίτι μου ΔΕΝ είναι 1600 τετραγωνικά, αλλά στα υπάρχοντα τετραγωνικά θα βρεις σε κάθε πιθανή γωνιά Clarins. Για τους λόγους, κυρίως, που προανέφερα και γιατί έχω αυτή την… εμμονή με την διακόσμηση, την αισθητική και την φωτογραφία και τα προϊόντα Clarins είναι η φυσική προέκταση όλων αυτών!

Επειδή, όμως, θα μπορούσα να μιλάω (ok, γράφω!) για ώρες κι επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες μια λίστα με must have ή ακόμη αυτά που εγώ έχω ξεχωρίσει, ας κάνουμε focus στο μακιγιάζ: γιατί έρχονται γιορτές και γιατί πρέπει να πας στο corner διαβασμένη!

Στην Clarins θα ανακαλύψεις τις τελειότερες υφές που είναι βασισμένες σε μια ολόκληρη τεχνολογία που υπάρχει από πίσω. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα με υφή mousse που λιώνει και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, είναι το Instant Smooth Perfecting Touch. Πρόκειται για primer το οποίο φοράς μετά την κρέμα σου, πριν το makeup και καλύπτει άμεσα τις ατέλειες. Το δικό μου tip είναι να το φοράω και αρκετά κοντά στο πλάι των ματιών για να καλύψω τις… διάσημες ρυτίδες στο πόδι της χήνας!

 

Μιλώντας για υφές, δεν έχω καλύτερο, πιο πλούσιο- ενυδατικό- αλλά καθόλου κολλώδες ταυτόχρονα προϊόν για τα χείλη από το Instant Light Lip Comfort Oil. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει το αποτέλεσμα ενός gloss με το έλαιο που δίνει στα χείλη βαθιά ενυδάτωση.

Θα το βρεις σε διάφορες αποχρώσεις αλλά το 03 Red Berry είναι το δικό μου αγαπημένο που δίνει στα χείλη ένα φρεσκοφιλημένο εφέ.

Κι επειδή μιλάμε για γιορτές και είμαι σίγουρη ότι βρίσκεσαι ήδη στην αναζήτηση του τέλειου κόκκινου κραγιόν, σημείωσε δύο αποχρώσεις που είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις και που ταιριάζουν σε όλες: Jolie Rouge 742 (αυτό που φοράω παρακάτω) και Joli Rouge Velvet 754V (όπου V= Velvet) που είναι το επίσης τέλειο κόκκινο στην βελούδινη εκδοχή του.

 

Όπως σου είπα, τα καλλυντικά υπάρχουν σε κάθε πιθανή γωνιά του σπιτιού μου! To Waterproof Pencil στην απόχρωση 02 Chesnut (αγαπώ τα ζεστά χρώματα στα μάτια) και η Wonder Perfect Mascara 4D αποτελούν το τέλειο beauty combo κάθε φορά που θέλω να δώσω έμφαση στα μάτια! Και για τις γιορτές που χρειάζομαι οπωσδήποτε κάτι πιο… sparkling, η χρυσαφένια σκιά 101 Ombre Sparkle της Clarins έχει αυτό το σχεδόν τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Και φυσικά, για να είναι το μακιγιάζ των ματιών… όπως πρέπει και χωρίς να είναι εμφανείς οι μαύροι κύκλοι από κάτω, το Instant Concealer είναι το προϊόν που θα καμουφλάρει τα πάντα. Extra tip: μου αρέσει να το απλώνω και στα πλαϊνά των χειλιών, κάτω από το foundation.

Τελευταίο step στο μακιγιάζ μου: το Fix’ Make-Up Spray που ενυδατώνει, αναζωογονεί και σταθεροποιεί το μακιγιάζ και που έχει αυτή την υπέροχη μυρωδιά που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου ή μπορείς να το αφήσεις σπίτι σου πριν την έξοδο. Εσύ επιλέγεις! Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό το mist το αν το μακιγιάζ σου παραμείνει σταθερό είναι κάτι που δεν θα σε απασχολήσει!

Re(a)d-y to go!

Oh wait! Για έξτρα λαμπερή βάση ένα tip που αγαπώ είναι να αναμειγνύω ελάχιστη ποσότητα από ένα από τα διάσημα έλαια της Clarins με το Everlasting Youth Fluid Foundation της Clarins. And now… we are re(a)dy to go!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

Read More

And More