Η Kim Kardashian είναι η νέα μούσα της Pat McGrath

Θα σε πάω χρόνια πριν, τότε που ο κόσμος της μόδας σνόμπαρε την Kim Kardashian. Αλλά να που ο καιρός αυτός έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, η Kim είναι fashion και beauty icon που ορίζει πώς θα ντυθούμε, τι μακιγιάζ θα έχουμε, τι μαλλιά θα κάνουμε. Ένα απλό παράδειγμα: έβαλε πολύ μακριά extensions και έκανε τα μαλλιά Cher τάση. Και μετά τα έβγαλε και όλες τρέχουμε να κάνουμε τώρα έτσι τα μαλλιά μας (εκτός από αυτές που τα έχουμε ήδη έτσι :P)!

Το τελευταίο credit- hint καταξίωσης η Kim Kardashian το πήρε μόλις από την Pat McGrath. Μια από τις σημαντικότερες makeup artist αυτού του κόσμου λανσάρει μια ολοκληρωμένη παλέτα ματών, την Dark Star 006 eye kit, την οποία θα δεις παρακάτω…


Η συγκεκριμένη παλέτα δεν είναι το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο λανσάρισμα της Pat McGrath, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα προϊόν αποκτά μούσα! Και η μούσα αυτή, σύμφωνα με ένα βίντεο- teaser που ανέβασε μόλις χθες είναι η Kim Kardashian. Και είναι αυτό που θα δεις παρακάτω…


Η Kim Kardashian έχει η ίδια δική της σειρά καλλυντικών, την Kardashian Beauty line και ένα κραγιόν της Charlotte Tilbury που φέρει το όνομά της. Ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει μούσα ενός τόσο top brand καλλυντικών!

Το Dark Star 006 eye kit κυκλοφορείς στι 11 Απριλίου, θα το βρεις online εδώ, και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες photo με ultra sexy smokey eyes και πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian.

Read More

And More