Τι συνέβη όταν μια μαύρη γυναίκα επισκέφτηκε ένα κινέζικο κομμωτήριο για να ισιώσει τα μαλλιά της!

Δεν θα έμπαινα ποτέ σε ένα κομμωτήριο που δεν ήξερα τι δουλειά κάνουν για να κάνω ακόμη και ένα χτένισμα το οποίο θεωρητικά μετά από ένα λούσιμο θα έφευγε. Όμως, έχω στο μυαλό μου δύο εξαιρέσεις: αν ήμουν στην Κίνα θα ήθελα να μου ισιώσουν τα μαλλιά (οι Κινέζες έχουν τα πιο λεία- sleek- whatever μαλλιά του κόσμου οπότε έχουν expertise) και αν ήμουν στον Άγιο Δομίνικο θα ήθελα να κάνω αυτές τις πλεξίδες που έκαναν όσες έβγαιναν από το Survivor. Χα!

Κάπως έτσι σκέφτηκε τα πράγματα η 22χρονη Maryjane από το New Jersey και με την αδερφή της επισκέφτηκε ένα κομμωτήριο με εξειδίκευση στο ίσιωμα και ζήτησε να ισιώνουν τα μαλλιά της. Στην πραγματικότητα, η ίδια μάλλον είχε ετοιμάσει ένα κοινωνικό πείραμα αφού φαινόταν να ξέρει τι την περίμενε. Για αρχή, δεν χτένισαν καν τα μαλλιά της πριν καν τα ισιώσουν. Για την συνέχεια, τα μαλλιά της δεν ίσιωναν για κανέναν λόγο και η ίδια τους πρότεινε να το αφήσουν, για να εισπράξει κάμποσες “συγγνώμες”.

Τα υπόλοιπα μπορείς να τα δεις στο βίντεο παρακάτω που είναι το viral video της ημέρας.

Πάντως, αν έχεις πιο συμβατικά μαλλιά κάνε κλικ εδώ και δες τρία super εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ανάλογα με το θερμικό εργαλείο που έχεις!

 

Read More

And More