Τι χρώμα είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά των Hollywood stars; Σου δείχνουμε!

Εννιά στις δέκα γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους (η δέκατη είμαι εγώ). Και μάλιστα, οι περισσότερες ξεκινούν από τόσο μικρή ηλικία που ελάχιστα θυμούνται πιο είναι το φυσικό τους χρώμα. Και οι χολιγουντιανές stars είναι επίσης γυναίκες που ζουν ανάμεσά μας και έχουν κάνει πάνω κάτω τα ίδια με εμάς σε ότι έχει να κάνει, τουλάχιστον, με μαλλιά! Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποτέ ποιο είναι το φυσικό τους χρώμα μαλλιών; Μήπως σου πέρασε από το μυαλό την ώρα που έτρεχες με μια φωτογραφία τους στο κομμωτήριο;

Αν όχι, αυτό το post είναι η τέλεια αφορμή και να αναρωτηθείς και να σου λυθεί η απορία και, γιατί όχι, να χαλαρώσεις λιγάκι μιας και είμαστε μια ανάσα πριν το Σουκού (την Πέμπτη την λες και προΠαρασκευή!).

Charlize Theron

Έναν χρόνο πριν η Charlize Theron έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά της για έναν ρόλο αφήνοντας το φυσικό, καστανό της χρώμα να φανεί. Εννοείται την προτμάμε ξανθιά!

Jennifer Lopez

Αν ανατρέξεις σε παλιές photos της Jennifer Lopez θα την δεις με καστανό μόκα χρώμα στα μαλλιά που είναι και το φυσικό της. Αλλά ας συμφωνήσουμε ότι αυτές οι ξανθές ανταύγειες την φωτίζουν πολύ περισσότερο!

Olivia Wilde

Ελάχιστες φορές έχουμε δει ξανθές να βάφουν τα μαλλιά τους καστανά και το παράδειγμα της Olivia Wilde ανήκει στις “ελάχιστες φορές” κατηγορία!

Scarlett Johansson

Παρόλο που η Scarlett Johansson βάφει τα μαλλιά της συνήθως ξανθά (έγινε και κοκκινομάλλα για τους Avengers) είναι φυσική καστανή.

Angelina Jolie

Το φυσικό χρώμα της Angelina είναι ένα καστανό πολύ, πολύ ανοιχτό (σχεδόν ξανθό) ωστόσο με το σκούρο καστανό μας αρέσει πολύ περισσότερο. Διαφωνεί καμία;

Katy Perry

Τα ξένα sites ομορφιάς αποκαλούν την Katy Perry “hair chameleon”, αφού αλλάζει χρώμα στα μαλλιά με την ίδια συχνότητα που αλλάζουμε εμείς σεντόνια στο κρεβάτι μας. Όμως, το φυσικό της χρώμα είναι ένα ξανθό ανοιχτό πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις στην δεξιά photo!

Lady Gaga

Το ίδιο ισχύει και για την καστανή στην πραγματικότητα Lady Gaga!

Read More

And More