Αυτή η beauty vlogger χρησιμοποίησε παγάκι αντί για primer! Μπορείς να το κάνεις;

Περίπου ένα χρόνο πριν κυκλοφορούσαν κάθε τόσο βίντεο που έδειχναν περίεργα πράγματα με τα οποία μπορούσες να απλώσεις το foundation σου. Περίεργα πράγματα όπως… προφυλακτικά! Το βίντεο που θα δεις παρακάτω με μια πρώτη ματιά μοιάζει να είναι ένα από αυτά. Γιατί η beauty vlogger Ashley Blue DeFrancesco απλώνει πάνω σε ένα παγάκι foundation και μοιάζει, λοιπόν, πως θέλει να απλώσει το foundation με αυτό. Duh!

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που θα δεις παρακάτω στο βίντεο είναι ότι χρησιμοποιεί το παγάκι αντί για primer αφού το περνάει σε όλο το πρόσωπό της και έπειτα βάζει foundation. Πάτησε play, δες παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/BoFZHlgBQsd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Used ice as a primer again and honestly like……. IT REALLY WORKS 💦🌫 @Esmeraldachaidez at the end 😘 . .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Blue DeFrancesco (@ashleybluedef) στις

“Ξεσήκωσα την ιδέα από την μαμά μου η οποία είχε τεράστια παγάκια στην κατάψυξη. Θυμήθηκα, μάλιστα, πριν καιρό ότι διάβαζα παντού πως ο πάγος συσφίγγει τους πόρους. Η επιδερμίδα μου ήταν πιο σφριγηλή και οι πόροι μου έδειχναν πιο μικροί, σχεδόν εξαφανίστηκαν, ενώ αργότερα το foundation απλώθηκε πολύ πιο εύκολα και ομοιόμορφα. Ξεκάθαρα κάνει δουλειά!”.

Πράγματι, ο πάγος στο πρόσωπο κάνει δουλειά και όχι μόνο ως primer! Τα μοντέλα της Victoria Secret βουτάνε το πρόσωπό τους μέσα σε ένα μπολ που περιέχει νερό με πάγο και αυτό γιατί εκτός του ότι συφίγγουν οι πόροι, προκαλείται υπεραιμία λόγω ψύχους και το πρόσωπο αποκτά ένα τέλειο αναψοκοκκίνισμα και φρεσκάδα!

Για να το διαπιστώσεις πάτησε play στο βίντεο παρακάτω!

Λοιπόν, εσύ θα βάλεις πάγο στο πρόσωπό σου;

 

Read More

And More