Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό before- after που έχουμε δει με concealer!

Τώρα που μένουμε σπίτι και έχουμε άπλετο χρόνο μπορούμε να χαζέψουμε και να αντιγράψουμε οποιοδήποτε βιντεάκι κυκλοφορεί εκεί έξω. Και κάπως έτσι, βγαίνοντας από την καραντίνα θα είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που έχουμε δει ποτέ!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα πάνω στα οποία έχουμε πέσει αυτές τις μέρες είναι και αυτό το before- after ή, καλύτερα, το 50-50 μακιγιάζ μιας Reddit user, της Kaivalya Gorla, η οποία στο Reddit χρησιμοποιεί το username TheWhitesBrown, και η οποία λίγο πριν ανέβασε την παραπάνω φωτό γράφοντας “Η δύναμη του concealer”.

Σε αυτή την selfie η ίδια έχει διορθώσει μόνο το ένα μάτι της και η διαφορά με το άλλο είναι πολύ εντυπωσιακή ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποίησε είναι δύο concealer και δύο πούδρες σε διαφορετικές αποχρώσεις: “Ξεκίνησα με το Concealer σε μορφή στικ το οποίο ήταν σε βερικοκί απόχρωση για να κάνω αποχρωματισμό. Δεν κάνω blending σε όλη την επιφάνεια παρά μόνο στις άκρες με ένα μικρό πινέλο. Έπειτα, έβαλα από πάνω το κρεμώδες concealer με έμφαση την εσωτερική γωνία, πιο κοντά στη μύτη. Έπειτα, το έκανα blending χρησιμοποιώντας το BeautyBlender και περίμενα να στεγνώσει για περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Συνέχισα με την loose πούδρα πάνω από το concealer για ένα super ματ αποτέλεσμα. Η λάμψη αντανακλά το φως και κάνει τις σκιές πιο έντονες. Τέλος, χρησιμοποίησα πούδρα σε όλο το πρόσωπο για να την σετάρω με το ματ αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια”, ήταν οι οδηγίες της.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα; Σε εντυπωσίασε όσο εμάς;

 

Read More

And More