Ξυρίζεσαι καθημερινά; Δες πώς μπορείς να απαλλαγείς από την ρουτίνα!

Περνάς τον χρόνο σου ξυρίζοντας τα πόδια σου καθημερινά; Ακολούθησε το παράδειγμα της Alessandra Ambrossio! Χρησιμοποίησε την αποτριχωτική μηχανή Satin Soft της Philips!

Η νέα Satin Soft διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα.  Είναι 100% αδιάβροχη και προσφέρει μέγιστη ευκολία στη χρήση εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα.   
 
Επιπλέον, όλη η σειρά Satin Soft συνοδεύεται από το ειδικό βουρτσάκι απολέπισης, το οποίο προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και εμποδίζοντας την τρίχα να αναπτυχθεί εσωτερικά τη επιδερμίδας. Έτσι, διασφαλίζεται η αποτελεσματική αποτρίχωση καθώς η τρίχα μεγαλώνει προς την σωστή φορά του δέρματος μειώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον κίνδυνο ερεθισμών και τυχόν μολύνσεων. Τέλος, η Satin Soft έχει φροντίσει και για τις απαιτητικές και ευαίσθητες  περιοχές  του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή, παρέχοντας ένα ειδικό κάλυμμα  φιλικό για τα ευαίσθητα σημεία – όπως μπικίνι και μασχάλες – καθώς και εξάρτημα μασάζ που κάνει πιο ευχάριστη την αποτρίχωση.

Read More

And More