Top tips για βαμμένα μαλλιά από την hair colourist των διασήμων του Hollywood!

7 στις 10 περίπου ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους. Από αυτές, το μεγαλύτερο ποσοστό έχει θέματα φροντίδας. Δείχνουν ξηρά, θαμπά, ταλαιπωρημένα, ενώ το χρώμα χάνει την λάμψη του από τα πρώτα λουσίματα. Κι όμως, η Rita Hazan, μια από τις top ειδικούς στα μαλλιά που έχει συνεργαστεί με το Sunsilk για την σειρά “Προστασία & Λάμψη Χρώματος” μας δίνει πέντε πολύτιμες συμβουλές για βαμμένα μαλλιά, ακριβώς όπως τα θέλουμε! Σημείωσε τα εξής:
1. Τα βαμμένα μαλλιά θέλουν πάντα φροντίδα. Ειδικά όμως οι ξανθές πρέπει να προστατεύουν το χρώμα, ώστε να μην δείχνει άτονο και να αντιμετωπίζεται η φθορά του «αποχρωματισμού».

2. Αν κολυμπάτε σε πισίνα, πριν μπείτε βρέξτε τα μαλλιά σας με νερό της βρύσης για να τα προστατέψετε από το χλώριο.
3. Προτιμήστε τις φυσικές ανταύγειες που είναι και στη μόδα. Τα «τρελά» χρώματα, όπως κόκκινα ή ροζ, πρέπει να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των ματιών και την προσωπικότητα.
4. Για να διατηρήσετε το χρώμα στα μαλλιά περισσότερο καιρό, χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα σε συνδυασμό με σωστή, υγιεινή διατροφή.
5. Αν βάφετε τα μαλλιά μόνες στο σπίτι, κρατήστε σωστό χρόνο ώστε να μην παραμείνει η βαφή περισσότερο από όσο πρέπει. Επίσης να έχετε πάντα μια επιπλέον δόση σε περίπτωση που χρειαστεί.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα;   Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ

 width=

Read More

And More