Τις φετινές γιορτές μοίρασε χαρά με τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για δώρα

Ετοίμασες τη λίστα δώρων ή ακόμη; Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και γνωρίζω ότι θέλεις να δώσεις χαρά στους αγαπημένους σου αλλά για μια ακόμη φορά προβληματίζεσαι. Προσπαθείς να σκεφτείς το δώρο που θα τους γεμίσει μεν χαρά, αλλά θέλεις να είναι ταυτόχρονα χρήσιμο, εντυπωσιακό και οικονομικό. Τα beauty δώρα είναι τέλεια ιδέα, πίστεψέ με, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα Sephora, εκεί δηλαδή που θα βρεις beauty προτάσεις για όλα τα budgets ή να κάνεις γρήγορα και εύκολα τις αγορές σου μέσω του www.sephora.gr και Sephora Mobile App! ! 

Ίσως μια παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις που αγαπάει πολύ η κολλητή σου, το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ο αγαπημένος σου, την iconic σειρά περιποίησης μαλλιών που θέλει εδώ και καιρό η αδερφή σου και μια ενυδατική κρέμα για τη μητέρα σου. Στα Sephora θα βρεις πολλά και αποκλειστικά brands –που δεν θα βρεις σε κανέναν άλλον beauty προορισμό– για να διαλέξεις. Και για σένα, στα Sephora θα βρεις τα Xmas ornaments, μοναδικά mini size προϊόντα που θα στολίσουν το δέντρο σου και στη συνέχεια θα πάρουν θέση στο νεσεσέρ σου.

Φρόντισε να έχεις χρόνο στη διάθεσή σου, μιας και στα Sephora θα βρεις άπειρα δώρα σε απίθανες τιμές. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να προσθέσεις στη λίστα σου μερικά ακόμη ονόματα.

Κι αν έχεις ήδη μπερδευτεί, εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τη λύση και πιο συγκεκριμένα προτάσεις που θα λατρέψεις. Από advent calendar, μέχρι lip balm και mini mascara και από προϊόντα για το μπάνιο με υπέροχο άρωμα μέχρι τη μοναδική συλλογή Sephora Collection με δώρα και Xmas sets που θα σε αφήσουν άφωνη.

 

Για τις κολλητές και την αδερφή σου  

Sephora Collection Beauty Advent Calendar: 24 υπέροχα δώρα κλεισμένα σε μικρές θήκες. Ένας beauty θησαυρός που περιέχει από προϊόντα μακιγιάζ μέχρι βερνίκι και μάσκες προσώπου. 

 

Benefit Collection Cheek The Mail Holiday Set:  Μια limited edition παλέτα που θα σου χαρίσει τα πιο εντυπωσιακά ζυγωματικά. Το Terra είναι blush που χαρίζει ένταση, το Hoola το ματ bronzer για σέξι φινίρισμα και το Cookie highlighter για glam εφέ. 

Tarte Χmas 22 Dreams Must-Haves Mascara Set: Tρία iconic προϊόντα μακιγιάζ για λαμπερό eye make up look.   

 

 

Sol de Janeiro Bum Bum Beats:  Ένα σετ που περιέχει τη βραβευμένη κρέμα σώματος Brazilian Bum Bum Cream, ενυδατικό αφρόλουτρο, scrub σώματος και perfume mist, όλα με το εμβληματικό άρωμα Cheirosa 62.

Rare Beauty Perfect Strokes: Η Selena Gomez λατρεύει τα liner looks και η κολλητή σου έχει αδυναμία στη Selena. Αυτό το σετ είναι για εκείνη. 

Sephora Collection: Glam χρυσό νεσεσέρ που περιέχει τις πέντε ωραιότερες αποχρώσεις lip stain. 

Sephora Coconut Foot Masks: Μάσκα κατάλληλη για την περιποίηση ποδιών, αφιερωμένη στη φίλη που φορά για ώρες τις ψηλοτάκουνες γόβες της.  

 

Για τη μητέρα σου 

 

Laneige Water Bank Discovery Kit: Περιέχει την την Water Bank Blue Hyaluronic Cream και το Water Bank Blue Hyaluronic Serum. Μια ενυδατική κρέμα με χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που ανακουφίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα και ένας ορός που βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της πιο σφριγηλή, ομοιόμορφη, υγιή και λαμπερή όψη.

 

Charlotte Tilbury Dreamy Superstar Glow Kit: Το iconic brand που έφτασε αποκλειστικά στα Sephora τον περασμένο Οκτώβρη. 

 

Sephora Collection Soft Skin Scrub Set: Τρία προϊόντα σώματος και ένα γάντι μασάζ που αφήνουν το δέρμα απαλό και αρωματισμένο.   

Fenty Skin Renew N Recover Face + Eye Hydration Essentials: Περιποίηση νύχτας για αναζωογονημένη και δροσερή όψη από την αγαπημένη Rihanna. Το Mini Instant Reset Brightening Overnight Recovery Gel-Cream With Niacinamide + Kalahari Melon Oil  ενυδατώνει, μειώνει την όψη των πόρων και των καφέ κηλίδων και βελτιώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το Flash Nap Instant Revival Priming Eye Gel-Cream With Green Tea + Persian Silk Tree μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών και παράλληλα συσφίγγει. 

 

Girlie for girls 

Too Faced Christmas Bake Shoppe-Palettes Kit: Τρεις παλέτες. Οι δύο με σκιές εμπνευσμένες από τα Χριστουγεννιάτικα cookies και η τρίτη προσώπου.   

Sephora Collection Lip Gloss Ball: Ένα στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που χαρίζει μοναδική λάμψη στα χείλη και την πιο τρυφερή ροζ απόχρωση. 

 

Για το μικρό της κολλητής σου

Sephora Collection Sweet Eyes Night Light: Φωτάκι νυκτός που καθησυχάζει το μικρό δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα για να διευκολύνει τον ύπνο του. Τα Sephora στηρίζουν και φέτος το έργο της ΕΛΕΠΑΠ διαθέτοντας τα έσοδα από την πώληση για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού.