Το άρωμα Bronze Goddess Soleil μυρίζει καλοκαίρι!

Έχω το άρωμα αυτό στα χέρια μου εδώ και περίπου τρεις μήνες από το press event της Estee Lauder. Σε αυτό το διάστημα έχουν συμβεί τα εξής: α) δεν κρατιέμαι να γράψω γι’ αυτό από την πρώτη κιόλας στιγμή που το πήρα στα χέρια μου β) το πρώτο μπουκάλι έχει ήδη τελειώσει γ) με έχουν ρωτήσει δεκάδες άνθρωποι (δεν έχω κρατήσει ακριβή αριθμό!) τι άρωμα φοράω γιατί μυρίζει… “εκπλητικά!”.

Όσες έχουν δοκιμάσει το γνωστό κι αγαπημένο Bronze Goddess που κυκλοφορεί τις τελευταίες ανοιξιάτικες σεζόν στα stands της Estee Lauder καταλαβαίνουν πολύ καλά τον ενθουσιασμό μου! Φέτος, όμως, μαζί με το Bronze Goddess (θα το αγοράσω επίσης!) κυκλοφορεί κι ένα δεύτερο άρωμα, το Bronze Goddess Soleil (είναι το άρωμα για το οποίο αδημονούσα να σου γράψω!).

Είναι λιγότερο τροπικό από το Bronze Goddess, ανήκει στην κατηγορία Solar Citrus Floral και συνδυάζει τα εσπεριοειδή με μια ολόδροση αύρα λουλουδιών. Όταν το φορέσεις, ακόμη κι αν έξω ο καιρός δεν είναι ιδανικός (βλ. σήμερα!) αυτό που αισθάνεσαι είναι να διακτινίζεσαι στην κοντινότερη παραλία, να φοράς το τέλειο μαγιό σου και να πεις γευστικά cocktails!

Και τα δύο Eau De Fraiche της σειράς Bronze Goddess κυκλοφορούν σε 100ml και κοστίζουν €55.00. Σημείωσε ότι πρόκειται για limited edition αρώματα τα οποία αν κρίνω από το Bronze Goddess, εξαφανίζονται από τα ράφια με ταχύτητα φωτός… Αν θέλεις πραγματικά να το αποκτήσεις μην χάσεις χρόνο!

Read More

And More