Το άρωμα που ξεσήκωσε τα κορίτσια του TLIFE (όσο κανένα άλλο)!

Εδώ στο TLIFE έχουμε ένα beauty βαρόμετρο για να καταλάβουμε αν ένα προϊόν είναι hot or not. Και είναι το εξής: όταν όλο το γραφείο του TLIFE σηκώνεται για να πάει στο γραφείο της beauty editor (με άλλα λόγια, να έρθει στο γραφείο μου!) σημαίνει ότι ένα πολύ καλό προϊόν έχει φτάσει στα χέρια της/μου!

Αυτό το σκηνικό είχε καιρό να συμβεί, μέχρι λίγες ώρες πριν που στο γραφείο έφτασε η σακούλα με τις νέες αφίξεις της Make Me Up. Σύντομα θα τις δεις μια προς μια αλλά αυτό το post είναι αφιερωμένο στο άρωμα Library of Fragrance ή αλλιώς το άρωμα που είναι ό,τι ωραιότερο μυρίσαμε τελευταία!

Ο λόγος για το Banana Flambee που έχει την τέλεια μυρωδιά μπανάνας μπερδεμένη με φλεγόμενο ποτό και ζάχαρη. Είναι γλυκό αλλά γίνεται ένα με την επιδερμίδα, τόσο που μοιάζεις να γεννήθηκες με αυτή τη μυρωδιά στο δέρμα σου και από ένα γρήγορο τεστ εδώ στο γραφείο, το αγαπούν και τα αγόρια.

Το Banana Flambee μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ, κοστίζει €23.19 και αν μας ρωτάς, βρήκαμε εκείνη τη μυρωδιά που θα μας πάει σε όλα τα ελληνικά νησιά για να συλλέξουμε κομπλιμέντα για το… “πόσο υπέροχα μυρίζεις!”. Και όπως σου έχω ξαναπεί, αυτό είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορείς να πάρεις στον κόσμο της ομορφιάς. Τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα πιστεύω εγώ (και τα αγόρια)!

Read More

And More