Το άρωμα της Fergie κέρδισε το βραβείο του καλύτερου celebrity αρώματος!

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Jennifer Aniston… δεν υπάρχει ούτε ένας διάσημος (σχεδόν!) που να μην έχει λανσάρει ένα άρωμα που φέρει την υπογραφή του (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Το γεγονός όμως ότι είναι διάσημα δεν προεξοφλεί και το ότι θα γίνουν και τα αγαπημένα σου ή σου κάνουν, πιο απλά!

Εξαίρεση: ένα άρωμα το οποίο φέρει διάσημη υπογραφή κι έχει βραβευτεί από τα FiFi Awards που διοργανώνει το Αμερικάνικο Ίδρυμα Αρωματοποιϊας. Πριν αρκετό καιρό σου είχαμε προαναγγείλει εδώ τις υποψηφιότητες των best αρωμάτων για κάθε κατηγορία. Και τελικά, στις 25 Μαϊου τα FiFi Awards έλαβαν χώρα και το άρωμα της Fergie το “Ouspoken Intense” κέρδισε το βραβείο New Fragrance Celebrity of the Year Award, δηλαδή το καλύτερο άρωμα που κυκλοφόρησε διάσημη προσωπικότητα μέσα στην χρονιά.

Το συγκεκριμένο άρωμα, κυκλοφορεί από την Avon και μπορεί ακόμη να μην έχουμε την ευκαιρία να το μυρίσουμε (δεν έχει έρθει στην Ελλάδα), αλλά από το τέλος του 2011 μπορούμε όλες να το βάλουμε στο boudoir μας!

Η Fergie, πώς μυρίζει το άρωμα και άλλες λεπτομέρειες…
“Μου φαίνεται απίστευτο να έχω καταφέρει το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της Avon, δηλώνει η Fergie. Είμαι πάρα πολύ παθιασμένη με τα projects που αναλαμβάνω και ξοδεύω σε αυτά πολλή απο την ενέργεια μου – και το Outspoken ήταν ένα απο τα αγαπημένα μου! Είμαι ενθουσιασμένη που λαμβάνω το βραβείο FiFi® “New Fragrance Celebrity of the Year” και νιώθω απίστευτα που με τιμά η βιομηχανία των Αρωμάτων”, είπε η διάσημη τραγουδίστρια.
Όσον αφορά στο ίδιο το άρωμα, το Outspoken είναι έντονα λουλουδάτο και φρουτώδες ενώ αφήνει μια σπάνια, sexy και αναπάντεχη αίσθηση. Αν η περιγραφή σου αρέσει, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου!

Read More

And More