Το άρωμα Toy του Moschino έρχεται στην Ελλάδα (και ναι, αυτό που βλέπεις εδώ είναι άρωμα!)

Αν παρακολουθείς εντατικά αυτήν εδώ την στήλη αυτό το άρωμα σου είναι γνώριμο. Γιατί σου είχαμε ξαναγράψει γι’ αυτό τον περασμένο Νοέμβριο όταν πρωτοκυκλοφόρησε αποκλειστικά και μόνο στα Harrods (check την είδηση εδώ).

Το beauty νέο για το άρωμα Toy του Moschino με το πιο ανατρεπτικό μπουκάλι (κρύβεται μέσα σε αυτό το αρκουδάκι) και για την πρώτη- πρώτη αρωματική απόπειρα του Jeremy Scott, είναι ότι έρχεται στην Ελλάδα!

Σημείωσε: θα έρθει στην ελληνική αγορά αρχές Σεπτεμβρίου και πρόκειται για ένα εξαιρετικά συλλεκτικό λανσάρισμα αφού πρόκειται να διατεθούν μόλις 150 κομμάτια και σε επιλεγμένα καταστήματα. Μετάφραση: αν θες να είσαι μία ή ένας (είναι unisex) από τους 150 θα πρέπει 1η Φεβρουαρίου να στηθείς έξω από κάποιο κατάστημα καλλυντικών!


Και μιας και έρχεται η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το βρίσκω πολύ καλή ιδέα να το ζητήσεις από το αγόρι σου ή να το πάρεις στο αγόρι σου και να μοιράζεστε το ίδιο άρωμα. Αν πάλι το πλάνο αγόρι δεν υπάρχει στον ορίζοντα, καν’το δώρο ΕΣΥ στον εαυτό ΣΟΥ! Πολύ καλύτερα!

Read More

And More