To beauty box που όλες θέλουμε να πάρουμε αυτά τα Χριστούγεννα!

Έχουμε μπει ήδη σε χριστουγεννιάτικο mood και φτιάχνουμε τις λίστες με τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε και να πάρουμε αυτά τα Χριστούγεννα. Στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας είναι φυσικά τα καλλυντικά (γενικά!) και ειδικότερα εκείνα που συγκεντρώνουν όλες τις ανάγκες μας σε ένα beauty box.

Σκέψου το: ποια από εμάς δεν θα χαιρόταν αν στα χέρια της έφτανε ένα κουτί με τα αγαπημένα της καλλυντικά που καλύπτουν τις everyday ανάγκες της; Λοιπόν, αυτό το beauty box υπάρχει και είναι ένα από τα τελειότερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε (και στους εαυτούς μας) αυτές τις γιορτες.

Το Cleria Box είναι ένα limited edition πακέτο ομορφιάς που περιέχει τρία προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα στην καλύτερη τιμή. Πιο συγκεκριμένα, στο Cleria Beauty Box θα βρεις τα εξής:

– CLERIA Hydra Velvet Cream 50ml: 24ωρη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με ήπια αντιρυτιδική δράση για όλους τους τύπους δέρματος. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
– CLERIA Face Cleansing & Demake-up Foam 150ml: Απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου & ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας. Με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS, ιδανικός για καθημερινή χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
– CLERIA Refreshing Micellar Water 100ml: Νερό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Επίσης, αυτά τα Χριστούγεννα θα βρεις και το Cleria Premium Box με τρία προϊόντα αντιγήρανσης. Τα εξής:
– CLERIA Renewal Dry Oil 100ml: Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, πλούσιο σε ενυδατικά & αντιγηραντικά συστατικά. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, επαναφέρει τη νεανική όψη και χαρίζει υγεία & λάμψη στα μαλλιά. Με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
– CLERIA Lift Effect Cream 50ml: 24ωρη κρέμα προσώπου για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες. Αυξάνει τη σφριγηλότητα, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, μειώνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές και προσφέρει πλούσια αντιοξειδωτική προστασία. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
– CLERIA Refreshing Micellar Water 100ml: Υποαλλεργικό νερό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Καθαρίζει αποτελεσματικά με τις λιγότερες κινήσεις, και παράλληλα ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας και της παρέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχεις βρει εκείνα τα δώρα που θα ανταλλάξεις και θα φτιάξουν την διάθεση των αγαπημένων σου! Αλλά το καλύτερο part είναι πως με αυτές τις τιμές θα μπορείς να κάνεις και ένα δώρο στον εαυτό σου! Στο κάτω- κάτω του το οφείλεις!

Read More

And More