Το beauty νέο της εβδομάδας! Μόλις κυκλοφόρησε η κρέμα σώματος Bronze Goddess!

Δεν ξέρω ούτε ένα κορίτσι που να μην έχει φορέσει Bronze Goddess τουλάχιστον ένα καλοκαίρι στη ζωή της. Και δεν ξέρω ούτε ένα αγόρι που δεν έχει μυρίσει το Bronze Goddess και δεν το έχει ερωτευτεί (και το άρωμα και το κορίτσι που το φοράει). Και να σου πω ότι ο κύκλος μου είναι μεγάλος! Όμως, ξέρω ότι αυτό το beauty νέο θα σε ενθουσιάσει. Και το βαφτίζω ΤΟ beauty νέο της εβδομάδας, αν όχι του μήνα…

Λοιπόν, στα καταστήματα καλλυντικών μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η κρέμα σώματος Bronze Goddess από την Estee Lauder. Και με ένα πρόχειρο συνειρμό αυτό σημαίνει ακόμη πιο έντονη αισθησιακή μυρωδιά για το σώμα σου. Και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στον συνδυασμό Bronze Goddess Eau Fraiche+ Bronze Goddess Whipped Body Crème ή Bronze Goddess Eau Fraiche+ Bronze Goddess Shimmer Body Oil το οποίο είναι ένα λάδι σώματος με λάμψεις που δίνει ακόμη πιο sexy effect. Και ένα θα σου πω: φαντάσου το φορεμένο πάνω στη μαυρισμένη σου επιδερμίδα!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ BEAUTY ΝΕΟ: Εκτός από την σειρά σώματος, μόλις κυκλοφόρησε στα καταστήματα και η καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Bronze Goddess από την Estee Lauder. Και μπορείς να την χορτάσεις παρακάτω και φυσικά να πας στο κοντινότερο Estee Lauder stand για να την δεις από κοντά!

Στην σειρά θα βρεις μια παλέτα με σκιές, βερνίκια, pencils για τα χείλη, μια κρέμα που δίνει super λάμψη και το δικό μου πολύ αγαπημένο ρουζ σε compact μορφή, το Bronze Goddess Cheek Glow το οποίο σου δίνει το πιο φυσικό και sexy αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα που είχες ποτέ. Σαν να εισέπραξες μόλις το καλύτερο κομπλιμέντο του κοοοοοσμου από αυτόν που πραγματικά θες!

Read More

And More