Το beauty quote του μήνα από την Michelle Obama: «Έκανα αφέλειες λόγω κρίσης μέσης ηλικίας!»

Το beauty quote του μήνα από την Michelle Obama: «Έκανα αφέλειες λόγω κρίσης μέσης ηλικίας!» | tlife.gr

Για τις αφέλειες της Michelle Obama έχουν γραφτεί ήδη πολλά! Όταν τις έκοψε έγινε πανικός στα beauty sites, λίγο μετά ο Barack είπε ότι οι αφέλειες της γυναίκας του ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, και εκεί που πήγε το θέμα να ξεθυμάνει ο Karl Lagerfled έδωσε συνέντευξη και δήλωσε ότι οι αφέλειες της Michelle είναι απαίσιες (ναι, είπε ακριβώς έτσι! Δες εδώ!). Αλλά η Πρώτη Κυρία είναι Πρώτη Κυριά και θα έχει τον Πρώτο και τον Τελευταίο λόγο για τα μαλλιά της. Και για να μην μας αφήσει με την ανάμνηση ενός κακού σχολίου για τα μαλλιά της από κάποιον άλλο, βγήκε και δήλωσε το εξής:

«Έκανα αφέλειες λόγω κρίσης μέσης ηλικίας! Δεν μπορούσα να πάρω ένα sport αυτοκίνητο. Δεν θα με άφηναν να κάνω bungee jumping κι έτσι έκοψα αφέλειες!». Και το είπε ζωντανά στο τηλεοπτικό show της Rachael Ray! Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Και κάπως έτσι θυμήθηκα εκείνη την φορά που έκοψα τα μαλλιά μου μετά από ερωτική απογοήτευση. Και ήταν η μοναδική φορά που τα έκοψα τοοοσο κοντά! Εσύ; Έχεις κάνει κάποια extreme αλλαγή μετά από χωρισμό ή λόγω κρίσης ηλικίας. Θα ήθελα να ξέρω…

READ more