TO DIE FOR! Συλλεκτικά clutches σε σχήμα βιβλίου που κρύβουν μέσα τους κραγιόν και βερνίκια Lancome!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: υπάρχει αυτή η αυτοδίδακτη fashion editor που γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Παρίσι με το όνομα Olympia Le-Tan που σχεδιάζει clutches σε σχήμα βιβλίου τα οποία έχουν προκαλέσει διεθνή πανικό. Και κάποιες λεπτομέρειες: το κάθε clutch και handbag κοστίζει περίπου 1.200 ευρώ, η συλλογή πρωτολανσαρίστηκε το 2009 ενώ πιο πριν η Olympia Le-Tan είχε περάσει από τη θέση “δεξί χέρι” του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel και Giles Duffour για τον οίκο Balmain. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει ένα πολύ, πολύ, πολύ καλό βιογραφικό και δικαίως το κόστος των clutches!

Και μετά την τόση fashion πληροφόρηση, το beauty νέο είναι ότι η Olympia Le-Tan συνεργάζεται με την Lancome και με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και τον έναν χρόνο κυκλοφορίας των Rouge in Love και Vernis in Love, κυκλοφορούν το clutch που βλέπεις παραπάνω και το καθένα από αυτά περιέχει είτε τα Rouge in Love είτε τα Vernis in Love (έτσι, απνευστί!).

Το καλό νέο είναι ότι το clutch είναι limited edition και θα κυκλοφορήσει στα “ωραιότερα” καταστήματα καλλυντικών σε όλο τον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι αν το βρεις δεν θα κινδυνεύεις να έχεις το ίδιο clutch με την διπλανή σου. Το κακό νέο είναι ότι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα δυσκολευτείς να το βρεις!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό το βίντεο αξίζει να το δεις! PS: Δεν έχει πολυκυκλοφορήσει ακόμη οπότε θα είσαι από τις πρώτες σε όλο τον κόσμο!

Read More

And More