Το Dove Invisible Floral Touch θα σε κάνει να αγκαλιάσεις το χρώμα και να ξεχάσεις τα λευκά σημάδια στα ρούχα!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μια από τις πιο χαρούμενες και ζεστές εποχές του χρόνου. Αυτήν την εποχή το χρώμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ μας. Βλέπεις, το καλοκαίρι μας προδιαθέτει να φορέσουμε ευφάνταστα και έντονα χρώματα, να “παίξουμε” μαζί τους και να δημιουργήσουμε πολύχρωμα σύνολα. Τι γίνεται όμως όταν το αποσμητικό γίνεται ο απόλυτος εχθρός των χρωμάτων; Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Φαντάζομαι πως είναι πολλές οι φορές που έχεις έρθει αντιμέτωπη με τα λευκά σημάδια που αφήνει το αποσμητικό στα ρούχα σου.

Θα συνεχίζω να σου μιλάω λίγο ακόμα για το χρώμα, τονίζοντας ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του. Το χρώμα έχει την ιδιότητα να τονώνει την αυτοπεποίθηση και να μας κάνει πιο λαμπερές, αλλάζει όλη μας την αύρα και αμέσως νιώθουμε ξεχωριστές. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην ισχύει όταν νιώθουμε άβολα με την επιλογή του αποσμητικού που έχουμε κάνει.

Αν είσαι λάτρης των χρωμάτων λοιπόν, θέλω να σου πω πως έχεις ένα σύμμαχο… το Dove. Το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής φορώντας το αγαπημένο σου χρωματιστό ρούχο αφού αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Έτσι, σου δίνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που αναζητάς σε κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση!

Το Dove, πιστεύοντας ότι η ομορφιά πρέπει να είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους για κάθε γυναίκα, συνεχίζει να καινοτομεί στην κατηγορία Invisible και μετά το επιτυχημένο Dove Invisible Dry, παρουσιάζει το νέο Dove Invisible Floral Touch. Το νέο αποσμητικό, με την χαρακτηριστική ροζ συσκευασία, τη floral φρεσκάδα του και το υπέροχο άρωμά του, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μοναδική σιγουριά ακόμα κι αν επιλέγει να φορέσει τα πιο έντονα χρώματα, αφού τα ενοχλητικά λευκά σημάδια στα ρούχα γίνονται παρελθόν.

Το νέο Dove Invisible Floral Touch με μηδενική περιεκτικότητα σε αλκοόλ, σέβεται και φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης, χάρη στην ¼ ενυδατική κρέμα που περιέχει.

Με το ανανεωμένο floral άρωμά του, το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα σαγηνεύσει τις αισθήσεις σου, αλλά θα γίνει και ο απόλυτος σύμμαχος σε κάθε χρωματιστή εμφάνισή σου!

Δοκίμασε το νέο spray ή roll-on Dove Invisible Floral Touch, αφέσου στο άρωμα των λουλουδιών και φόρεσε τα χρωματιστά σου ρούχα χωρίς άγχος!