Το κοραλί κραγιόν είναι το must του καλοκαιριού και αυτό είναι το top 5 μας!

Photo: @patrickta

Πολλά πράγματα που είχαμε δεδομένα μπορούν να ανατραπούν. Το ζήσαμε, εξάλλου, τους προηγούμενους μήνες! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που λειτουργούν ως σταθερές στη ζωή μας και μας δημιουργούν κάποια ασφάλεια. Σε συνάρτηση με το beauty αυτή η σταθερά είναι πως καλοκαίρι και κοραλί κραγιόν πάνε μαζί. Ή, για να στο θέσουμε αλλιώς, δεν γίνεται να κάνεις καλοκαιρινό μακιγιάζ χωρίς να βάλεις στα χείλη σου λίγο κοραλί χρώμα.

Πώς το σετάρεις; Το κοραλί κραγιόν είναι τέλειο με λαμπερή επιδερμίδα και γενναίες δόσεις bronzer, ανοδικά χτενισμένα φρύδια και ίσως λίγη λάμψη στα ζυγωματικά. Ελάχιστα προϊόντα που θα σου δώσουν το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα, αρκεί να ξεκινήσεις από ένα τέτοιο κραγιόν!

Ξεκινήσαμε την έρευνα για σένα και καταλήξαμε πως αυτά είναι τα αγαπημένα μας!

Joli Rouge Lacquer απόχρωση Spicy Chili, Clarins, €22.53. Πρόκειται για ένα υγρό κραγιόν που με ένα μόνο πέρασμα χαρίζει στα χείλη την τέλεια λάμψη και το τέλειο χρώμα το οποίο πρόκειται για μια πιο σκούρα εκδοχή του κοραλί.

 

Morello Voluminous Lipgloss 42 Peachy Coral, Korres. Αυτό το gloss δεν έχει απλώς τέλεια απόδοση χρώματος και μοναδική λάμψη (ok, δεν είναι απλό!), έχει και συστατικά όπως είναι τα κεραμίδια που ενυδατώνουν τα χείλη και τα αφήνουν απαλά και plump!

Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour, no 414. Αυτό το προϊόν σετάρεται τέλεια με λαμπερή επιδερμίδα και bronzer! Δίνει στα χείλη λάμψη ενώ εξασφαλίζει μια μεσαία κάλυψη αλλά και ενυδάτωση.

Iconic lipstick απόχρωση Orgasm, Nars, €30.95. Αυτό το θέμα δεν θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν είχε πράγματι το πιο iconic κοραλί, το Nars Orgasm. Έχει πλούσιο χρώμα ενώ η σύνθεσή του περιλαμβάνει έλαιο από σπόρους Passion Fruit που βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και έλαιο από σπόρους Moringa που «κλειδώνει» και ενισχύει την ένταση του χρώματος.

Pop – Pretty smart gloss της The Balm, €15.76, Make Me Up. Αυτό το gloss έχει πολύ πλούσια απόδοση χρώματος αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τους δίνει και ένα ζουμερό αποτέλεσμα σαν να αυξάνει τον όγκο τους!

 

Read More

And More