Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε ένα πιο ελαφρύ makeup! Αυτά είναι τα αγαπημένα μας!

Για αυτό το θέμα θα επιστρατεύσω το πιο αγαπημένο μου επιχείρημα: θα φορούσες πουλόβερ μέσα στο κατακαλόκαιρο; Τότε γιατί επιλέγεις το ίδιο βαρύ makeup που χρησιμοποιούσες τον χειμώνα; Η επιδερμίδα μας είναι διαφορετική από εποχή σε εποχή, με άλλες ανάγκες κάθε φορά κι εμείς οφείλουμε να είμαστε ευέλικτες στην φροντίδα της.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, η θερμοκρασία ανεβαίνει, ιδρώνουμε και έχουμε ανάγκη από πιο ελαφριές υφές. Αν αγαπάς το foundation και νιώθεις πιο άνετα όταν η επιδερμίδα σου καλύπτεται από… κάτι (σαν να μην μπορείς να κοιμηθείς χωρίς σεντόνι) δεν θα στο στερήσουμε! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις το foundation του χειμώνα με ένα πιο λεπτόρρευστο που θα σου χαρίσει λαμπερή όψη, κάλυψη και θα επιτρέπει στην επιδερμίδα σου να αναπνέει ελεύθερα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά αγαπημένα μας!

Skin Illusion Natural Hydrating Foundation, Clarins, €44.00. Αυτό το προϊόν μοιάζει περισσότερο με έναν nude ορό παρά με foundation. Χαρίσει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, ομοιοχρωμία και ένα δέρμα σαν να γεννήθηκες με αυτό!

L’Essentiel Natural Glow foundation, Guerlain, €61.00. Αυτό που αγαπάμε σε αυτό το foundation είναι το sheer αποτέλεσμα που αφήνει στην επιδερμίδα σε συνδυασμό με την ενυδάτωση που εξασφαλίζει. Ακόμη και μετά από 16 ώρες το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα το makeup να μην σπάει.

Couvrance fon de teint fluide foundation, Avene, €22.60. Foundation και skincare σε ένα προϊόν αφού το Couvrance της Avene καλύπτει τις ατέλειες και περιέχει και συστατικά που μειώνουν τις ανομοιοχρωμίες.

Hello Happy Soft Blur Foundation, Benefit, €34.95. Τα Benefit μπορεί να είναι πιο διάσημα για τα προϊόντα περιποίησης φρυδιών αλλά εδώ θα βρεις και πολλά ακόμη προϊόντα μακιγιάζ όπως αυτό το foundation που αποδείχτηκε τεράστια έκπληξη! Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και καλύπτει τις ατέλειες με σφαιρίδια λάμψης που διαχέουν απαλά το φως και θολώνουν την όψη της επιδερμίδας ενώ λίγη ώρα μετά την εφαρμογή γίνεται ένα με την επιδερμίδα και τελικά το αισθάνεσαι σαν να μην φοράς τίποτα!

 

Wild Rose Foundation Korres, €21.80. Αυτό το προϊόν αποτελεί προέκταση της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο που αν έχεις δοκιμάσει α) θα έχεις αγαπήσει β) ξέρεις πόση λάμψη δίνει στην επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο foundation σου εξασφαλίζει επίσης τη λάμψη αυτή ενώ μοιάζει περισσότερο σαν δεύτερο δέρμα. Η επιδερμίδα σου φαίνεται ξεκούραστη.

 

Makeup Skin Love Weightless Blur Foundation, Becca, €42.50. Στο brand Becca θα βρεις μερικά από τα τελειότερα highligter που δίνουν λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Αυτό το foundation δεν ξεφεύγει από αυτή τη λογική της λάμψης χάρη στο σύμπλεγμα λάμψης Glow Nectar, ένα μείγμα φυσικών δραστικών συστατικών από την BECCA, φωτίζει, ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα.

Multi Media Foundation, Scott Barnes, €49.90, Make Me Up. Ο makeup artist της JLO δημιούργησε αυτό το foundation που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και γίνεται ένα μαζί της δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αψεγάδιαστο αλλά και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα.

Skin Like, Erre Due, €20.00. Ένα πολύ λεπτόρρευστο foundation που πρέπει να ανακινήσεις καλά πριν χρησιμοποιήσεις. Εξασφαλίζει λάμψη, μεγάλη διάρκεια και ένα σατινέ φινίρισμα. Μας αρέσει πολύ!

Studio Waterweight, MAC, €38.50. Super ενυδατική φόρμουλα που μοιάζει με ορό και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ περιέχει ένα σύμπλεγμα υγρασίας που ενυδατώνει και θρέφει άμεσα το δέρμα.

 

Read More

And More