Το καρέ είναι το νέο sexy! Δες εδώ γιατί!

Η Kate Upton είναι εκείνη η πληθωρική ξανθιά που μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στη Vogue και να την ζητάνε μετά μανίας οι οίκοι. Και αναρωτιόμουν τον λόγο μέχρι που την είδα να τρέχει με το μαγιό της στην παραλία στην ταινία The Other Woman (ok! ok! Πρέπει να την δεις! Αλλά αν έχεις αγόρι, καλό θα ήταν να την δεις μόνη σου!).

Και είναι το πιο sexy μοντέλο τώρα και ever και σε αυτό έχουν συνεισφέρει και τα πολύ μακριά, κατάξανθα μαλλιά της. Αλλά να που τα έκοψε. Και τα έκανε… (ταράν! ταράν!) καρέ! Μια ακόμη διάσημη προστέθηκε στην λίστα των bob (ή lob) maniacs! Αλλά όταν αυτή η διάσημη είναι τόσο sexy τότε το θέμα πάει και ένα βήμα παραπέρα: μήπως τελικά το καρέ εκτός από το νέο μακρύ όπως είχαμε προβλέψει από τα τέλη του καλοκαιριού εδώ, είναι και το νέο sexy;

/

Ερώτηση no 1: Συμφωνείς πως το καρέ είναι το νέο sexy; Ή μήπως το μακρύ όπως και να ΄χει πάντα θα υπερέχει; Στείλε comment!
Ερώτηση no 2: Μετά από οοοολεεεεες αυτές τις διάσημες που έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ τελευταία (δες εδώ κάποιες από οοοολεεεες) μήπως έχεις πειστεί κι εσύ; Απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More