Το λευκό eyeliner της Gigi Hadid! Do or don’t?

Μας αρέσουν τα ιδιαίτερα μακιγιάζ! Και κάθε φορά που πέφτουμε πάνω σε ένα τέτοιο θέλουμε να το αναλύουμε λίγο περισσότερο. Αναζητώντας τέτοια looks, λοιπόν, η Gigi μας έδωσε την τελειότερη τροφή για beauty σχόλια: α) μιλάμε για την Gigi Hadid που όταν κάνει κάτι μάλλον ξέρει καλύτερα από εμάς β) το look είναι πραγματικά ιδιαίτερο!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: το eyeliner είναι φέτος huge trend και θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και την ερχόμενη άνοιξη. Αλλά τι θα έλεγες αν πήγαινες το trend λίγο παραπέρα και τολμούσες λευκό eyeliner. PS: η επιλογή του ρήματος δεν είναι τυχαία!

Η Gigi το έκανε, λοιπόν, και αν πρόκειται να το υιοθετήσεις κι εσύ ένα καλό tip είναι να φορέσεις γενναίες δόσεις μάσκαρα ώστε να είναι οι βλεφαρίδες σου και πλούσιες και μεγάλες. Επίσης, λόγω contrast θα φαίνονται περισσότερο οπότε είναι ένας λόγος να το κάνεις επί τούτου. Αν ωστόσο, το λευκό eyeliner σου ακούγεται πολύ τολμηρό, δοκίμασε να παίξεις με λευκή shimmering σκιά. Κάπως σαν… το ίδιο αποτέλεσμα αλλά λιγότερο έντονο- περισσότερο ελεγχόμενο. Αν πάλι σε πείσαμε η απόχρωση Bumb του Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner από Urban Decay (€23.00) είναι ό,τι πρέπει!

Read More

And More