Το μακιγιάζ σου καταστρέφεται από τη ζέστη; Δες το μυστικό της Reese Witherspoon!

Σε πολλά mail σας και live beauty chat υπάρχει συχνά η ερώτηση: “Η σκιά μου μπαίνει ανάμεσα στις πτυχές των ματιών μου με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες αφού την απλώσω να έχει εξαφανιστεί”.

Πράγματι! Σε αντίθεση με την πραγματική σκιά που σε ακολουθεί παντού, οι περισσότερες σκιές που προορίζονται για το μακιγιάζ μας, μας εγκαταλείπουν στα μισά! Και το πρόβλημα εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες αφού η ζέστη και η εφίδρωση που αυτή προκαλεί δεν επιτρέπει όχι μόνο στη σκιά μας αλλά και στο υπόλοιπο μακιγιάζ να μένει σταθερό. Σε αυτή την περίπτωση οι λύσεις είναι δύο: α) να χρησιμοποιείς primer είτε προσώπου είτε ματιών ή β) να επενδύσεις σε μια αδιάβροχη σειρά μακιγιάζ η οποία έχει το εξής default: δεν ντεμακιγιάρεται εύκολα.

Good news! Μόλις προστέθηκε και μια τρίτη επιλογή και είναι η ολοκαίνουρια σειρά μακιγιάζ Extra Lasting από την Avon με συνθέσεις που διαρκούν καθόλη την διάρκεια της μέρας, ακόμη κι όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς! Spokesperson της συγκεκριμένης σειράς είναι η Reese Witherspoon η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί τα προϊόντα της σειράς. Ποια είναι αυτά; Σου τα παραθέτουμε!

Υγρό foundation που διαρκεί έως και 18 ώρες, €21.95


Μάσκαρα που χαρίζει πολύ μεγάλο όγκο στις βλεφαρίδες μας και διαρκεί έως 18 ώρες χωρίς να “τρέχει”, €13.50


Σκιά σε μορφή στικ που δεν σπάει, €12.50


Eyeliner μεγάλη διάρκειας σε μορφή στιλό για να δημιουργήσεις την απόλυτα ίσια γραμμή ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει practice! €13.50

Read More

And More