Το μεγαλύτερο beauty νέο για την Kylie Jenner και τα Lip Kit!

Μια μέρα χωρίς νέο από την Kylie Jenner και τα Lip Kit είναι μια χαμένη μέρα! Και αυτό εδώ το νέο είναι ίσως το πιο huge που μοιράστηκε μαζί μας η 19χρονη Kylie από την δημιουργία της σειράς κραγιόν με την υπογραφή της μέχρι σήμερα.

Η Kylie Jenner ετοιμάζει κατάστημα καλλυντικών όπου θα βρίσκονται αποκλειστικά όλες οι Lip Kit συλλογές της και λίγα 24ωρα πριν ανέβασε στο instagram της photos από το κατάστημα που βρίσκεται υπό κατασκευή!


Η Kylie Jenner, λοιπόν, ανέβασε μια πρώτη photo στην οποία έγραφε “σύντομα”. Στην photo την βλέπουμε μέσα σε ένα κατάστημα που τώρα φτιάχνεται με αρκετό κόσμο γύρω της. Λίγο αργότερα, ανέβασε και μια δεύτερη photo στην οποία μας έδωσε περισσότερα details.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kylie (@kyliejenner) στις


“TO ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ”! Ανυπομονώ να δείτε τι υπάρχει στο μυαλό μου και πάνω σε τι δουλεύω. 100% Kylie!”, έγραψε για την παραπάνω photo.

Λοιπόν, πώς πιστεύεις να είναι το ολοκαίνουριο Lip Kit κατάστημα της Kylie; Ένα clean cut λευκό μαγαζί; Ή μήπως ένα που θα αλλάζει χρώμα στους τοίχους με την ίδια συχνότητα που η ίδια αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της; Χα!

Read More

And More