Το μυστικό για να είσαι λαμπερή στις διακοπές!

Είσαι ένα βήμα πριν τις διακοπές και θες να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Με μόνο 49 ευρώ –από 800 ευρώ παρακαλώ!– μπορείς να αποκτήσεις το Voucher Ομορφιάς «Ευ Ladies Beauty Care – BTS» και να κάνεις 7 θεραπείες κοσμητικής ιατρικής στα ιατρικά κέντρα αισθητικής VF Laser Clinics. Γιατί η ομορφιά είναι δικαίωμα όλων!

Ο τρόπος είναι απλός. Κάνε κλικ εδώ: https://eyladiesbeauty.gr/shop/ευ-ladies-beauty-care/ ή τηλεφώνησε στο 215 215 1729 και με μόνο 49 ευρώ θα έχεις:

1. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE
Ξέχνα το ξυραφάκι στις διακοπές. Με την εγγύηση της τεχνολογίας Alexandrite θα έχεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

2. DENTAL CARE
Πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο και καθαρισμό δοντιών, για να λάμπεις κάθε φορά που θα χαμογελάς.

3. OXY-THERAPY
Μη επεμβατική  θεραπεία, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως από τον ίδιο τον οργανισμό μας! Η θεραπεία OXY-THERAPY απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου και τα διοχετεύει στην επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να επανέρχεται η ελαστικότητα στο πρόσωπό μας και να βελτιώνεται η υφή του δέρματος κι όλα αυτά μέσα σε 1 ώρα!

4. PLASMA LIFT
Μεσοθεραπεία αντιγήρανσης προσώπου με αυξητικούς παράγοντες, για να μειώσεις τις ρυτίδες και τις δερματικές βλάβες.

5. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP ΚΕΦΑΛΗΣ
Eνέσιμη μεσοθεραπεία PRP για ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως ένας στους τρεις ανθρώπους, κάποια στιγμή στη ζωή του, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα έντονης τριχόπτωσης. Υπάρχει λύση και την έχεις στο πακέτο σου!

6. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Ειδικό διατροφολογικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ειδικά για σένα και τις διατροφικές σου προτιμήσεις

7. CRYO-BODY REFORM
Mε τη βοήθεια της τεχνολογίας Cryo-Body, υπάρχει η δυνατότητα να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στις ζώνες αυξημένων λιποκυττάρων, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω υγιείς ιστούς. Βασισμένη στις αρχές της κρυογλυπτικής, πετυχαίνει την πλήρη κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων, τα οποία καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσικό τρόπο διαμέσου της λεμφικής οδού. Η κυτταρίτιδα, τα παχάκια και τα ψωμάκια μειώνονται μη επεμβατικά, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς πόνο.

Κι αν είσαι ήδη με τα κλειδιά στο χέρι για να φύγεις για διακοπές και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τις θεραπείες, μην ανησυχείς. Τα VF Laser Clinics θα σε περιμένουν να εξαργυρώσεις το voucher μέχρι τις 31/10/2020.

Μην ξεχάσω να σου πω! Με το ίδιο κουπόνι έχεις 50% έκπτωση για 2 ακόμη θεραπείες:

1. LASER SMART LIPO, ελάχιστα επεμβατική λιποαναρρόφηση με άμεσο αποτέλεσμα και 2. ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ, για να αποκτήσεις ξανά πλούσια και πυκνά μαλλιά.

 

Read More

And More