Το μυστικό της Rosie Huntington-Whiteley για τέλεια χείλη θα μας αλλάξει τη beauty ρουτίνα!

Η Rosie Huntington Whiteley κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και τα χείλη της κάνουν μια δική τους, δεύτερη καριέρα. Γιατί είναι πλούσια, γεμάτα, sexy και πολύ διάσημα! Μάλιστα, η γιατρός που εμπιστεύεται μόλις αποκάλυψε και το beauty μυστικό της που 1. είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε όλες και 2. θα μας αλλάξει για πάντα το beauty routine μας! Γιατί πρόκειται για μια πολύ μικρή κίνηση που κάνει πολύ μεγάλη διαφορά!

Η Dr. Barbara Sturm, λοιπόν, που εμπιστεύεται η Rosie και τα διάσημα χείλη της είπε στο E! πως το μυστικό είναι να βάζεις serum προσώπου στο πρόσωπό σου! Και αν το σκεφτείς υπάρχει μια λογική σε αυτό: όσο μεγαλώνουμε το πρόσωπό μας χάνει την υγρασία του και μαζεύει. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό με τα χείλη μας. Αυτό που κάνει το λεπτόρρευστο σέρουμ είναι να κλειδώνει την υγρασία. Και πιο ενυδατωμένα χείλη σημαίνουν πιο γεμάτα χείλη!

Η Rosie χρησιμοποιεί το Dr. Barbara Sturm serum το οποίο κοστίζει $225 και το εντοπίσαμε στο Net-a-porter αλλά το point εδώ δεν είναι να αγοράσεις το serum αλλά να κάνεις το tip κάθε βράδυ με το serum που χρησιμοποιείς!

Ένα μικρό βήματα για την ανθρωπότητα, ένα τεράστιο βήμα για τα χείλη σου!

Read More

And More