Το νέο άρωμα του οίκου Valentino μυρίζει ακριβώς όπως η Lady Gaga! Τι εννοούμε!

Στα μέσα του καλοκαιριού σου είχαμε γράψει εδώ ότι ο οίκος Valentino επρόκειτο να λανσάρει άρωμα σε συνεργασία με την Lady Gaga (εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες). Ο καιρός πέρασε και η συνεργασία απέκτησε σάρκα, οστά και… μπουκάλι! Με άλλα λόγια το ολοκαίνουργιο άρωμα του οίκου Valentino με κεντρικό πρόσωπο την Lady Gaga είναι γεγονός και είναι αυτό που θα δεις παρακάτω!

“Η Lady Gaga ανέκαθεν μιλούσε για την διαφορετικότητα και είχε στόχο να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου καθένας θα είχε την δική του φωνή. Ο σε βάθος σεβασμός για την διαφορετικότητα του καθενός μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και στο ήθος του Valentino Beauty που σκοπό έχει να κάνει κάθε μέρα μια γιορτή ελευθερίας έκφρασης!”, αναγράφεται στο επίσημο Δελτίο Τύπου.

Το Voce Viva, λοιπόν, (είναι το όνομα του αρώματος και σημαίνει “με ζωντανή φωνή”) δεν είναι απλώς ένα άρωμα. Είναι ένα λανσάρισμα που εσωκλείει τις πεποιθήσεις ενώ φέρει την υπογραφή των αρωματοποιών Honorine Blanc και Amandine Clerc Marie.

Η πρώτη αίσθηση όταν το ψεκάσεις στο σώμα σου είναι οι γενναίες δόσεις περγαμόντο, πορτοκαλιού και γαρδένιας τα οποία αργότερα δίνουν την θέση τους στην πιο απαλή βανίλια και το σανδαλόξυλο. Με άλλα λόγια, το Voce Viva είναι ακριβώς όπως η Lady Gaga: ένα άρωμα με ικανότητα στις μεταμορφώσεις. Ένα άρωμα- χαμελέον!

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει 4 Σεπτεμβρίου διεθνώς και σύντομα θα σου έχουμε νέα και για την ελληνική αγορά.

 

Read More

And More