Το νέο εορταστικό μακιγιάζ της Estee Lauder! Φτάνει σε λίγες μέρες!

32 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 7 μέρες μέχρι το μεγάλο λανσάρισμα, 2 παλέτες και 10 υπέροχες αποχρώσεις που υπόσχονται να δώσουν στα χείλη και τα μάτια μας glamorous λάμψη (και το κάνουν! Τις δοκίμασα ήδη!).

Κι επειδή οι αριθμοί ποτέ δεν ήταν το δυνατό μου σημείο, τα καλλυντικά όμως ναι θα μοιραστώ μαζί σου μια beauty είδηση που θα λατρέψεις! Στο τέλος του μήνα πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα καλλυντικών το ολοκαίνουριο εορταστικό και συλλεκτικό μακιγιάζ της Estee Lauder με την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή μακιγιάζ Tom Pecheux και πρωταγωνιστές “την φαντασία, την πολυτέλεια και φυσικά την θηλυκότητα” όπως δήλωσε κι ο ίδιος.

Θα λατρέψεις την παλέτα Pure Color Five Colour Eyeshadow Palette (€ 54.00) στην απόχρωση Extravagant Gold με πέντε αποχρώσεις του χαλκού, του χρυσού και του ασημί και με τρεις διαφορετικούς τύπους υφής –ματ, shimmer και μεταλλική μέσα σε ένα glamorous packaging με ανάγλυφο το logo Estee Lauder.

Αλλά και η παλέτα για τα χείλη Extravagant από την σειρά Pure Color Five Color Lip Palette (€ 54.00) με πέντε φλογερές και juicy αποχρώσεις που γλιστρούν απαλά πάνω στα χείλη θα μπει πρώτη στη beauty list σου.

Bonus love: τα Pure Color Lipstick Extravagant Berry και Red (€ 25.84) και τα lipgloss (€ 22.50) στις αποχρώσεις Electric Ginger, Star Ruby και Extravagant Plum.

Και για να είσαι gorgeous… μέχρι τα νύχια δοκίμασε τα βερνίκια νυχιών (€ 19.64) της limited edition σειράς σε μοβ και γκρι (λατρεύω το δεύτερο!).

Τip: απόκτησέ τις πριν εξαντληθούν!

Read More

And More