Το νέο πρόσωπο για τα Fenty ΔΕΝ είναι η Rihanna!

Μπορεί να είμαι beauty editor αλλά είμαι και ένα κορίτσι από εσάς εκεί έξω με συγκεκριμένες αδυναμίες και brands που αγαπά λιιιιιιιιιιγο περισσότερο από κάποια άλλα. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκουν τα Fenty, το brand ομορφιάς της Rihanna που πρεσβεύει (και δεν εκμεταλλεύεται!) απόλυτα την έννοια του individuality!

Σε αυτό το brand μπορείς να βρεις το foundation που ταιριάζει ακριβώς στον τόνο σου και να μάθεις ότι δεν υπάρχει ένα μόνο bronzer για όλες αλλά στην πραγματικότητα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα από οκτώ διαφορετικά! Γι’ αυτό και οι ambassador του brand δεν είναι τα κορίτσια που λίγο- πολύ έχεις στο μυαλό σου! Είναι κορίτσια που πρεσβεύουν κάτι σημαντικό, ακριβώς όπως και η Amandla Stenberg!

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στο Colombiana όπου υποδύονταν την πιο νεαρή εκδοχή της Zoe Saldana, ενώ η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2012 στο Hunger Games. Πέρυσι μπήκε στη λίστα των Next Generation Leaders του περιοδικού Time Magazine καθώς  χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες της για να επικοινωνήσει θέματα όπως το δικαίωμα στην σεξουαλική απελευθέρωση, ο φεμινισμός κλπ.

Για την συνεργασία της με τα Fenty Beauty και την Rihanna είπε πως είναι ένα από τα ελάχιστα beauty brands που την κάνουν να νιώθει ο εαυτός της και συμπλήρωσε: “Όλο το ήθος της εταιρίας Fenty Beauty με γεμίζει δύναμη και ενθουσιασμό κυρίως γιατί μπορώ να εκφράζω διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μου!”.

Κι επειδή όλες έχουμε ένα αγαπημένο Fenty προϊόν, τα δικά της είναι τα Match Stix Matte and Shimmer Skinsticks (aka ρουζ, highlighter και bronzers σε μορφή στικ) που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

 

Read More

And More