Το νεσεσέρ της παραλίας

Βρίσκεσαι ήδη διακοπές και ετοιμάζεσαι να εξερευνήσεις μία ακόμη παραλία του νησιού. Φοράς το ολοκαίνουριο μαγιό, το αγαπημένο σου αέρινο φόρεμα και κρατάς την τσάντα της παραλίας με τα απαραίτητα. Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθώ για να σου υπενθυμίσω τα προϊόντα που πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας ώστε να παραμείνεις προστατευμένη από τον ήλιο και παράλληλα με πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Επίσης, μην ξεχνάς πως επιβάλλεται να υπάρχει ένα προϊόν που θα σε ανακουφίσει από τυχόν τσιμπήματα αλλά και ένα ακόμη για να αποφύγεις την ξηρότητα ή το ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών σου. 

Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

Apivita Bee Sun Safe Dry Toiuch Invisible Face Fluid SPF 50: Αντηλιακή κρέμα με εξαιρετικά ελαφριά και μη λιπαρή υφή σε μορφή gel υφή. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας στο δέρμα μια έντονη αίσθηση δροσιάς αλλά και απαλό φινίρισμα. Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και Blue Light. Με εκχύλισμα πρόπολης στη σύνθεση της που προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνουν σε βάθος

Lancaster Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF 50: Αντηλιακό σπρέι σώματος με ¨”υδάτινης” υφής που σε βοηθά να αποκτήσεις τέλειο και ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί το αποκλειστικό μας Lancaster Tan Activator Complex, φτιαγμένο με λάδι Μπουρίτι φυσικής προέλευσης, προστατεύοντας ταυτόχρονα από την ηλιακή ακτινοβολία. Χάρη στη μη-λιπαρή σύνθεσή του μπορει να εφαρμοστεί εύκολα ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα.

Evian Facial Spray: Είναι το προϊόν που θα σε σώσει από τη ζέστη και την εφίδρωση τόσο στο πρόσωπο όσο και το ντεκολτέ. Mε φυσικό μεταλλικό νερό από τις Γαλλικές Άλπεις που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα.

 

Kerastase Soleil Huile Sirene: Ανάλαφρο, διφασικό σπρέι που προστατεύει τα μαλλιά και χαρίζει φυσικό beach waves look.
Είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα, λάμψη αλλά και υπέροχο άρωμα από γιασεμί και τουμπερόζα.

La Roche Posay Anthelios Stick SPF 50: Τα χείλη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου και χρειάζεται να τα προστατεύεις από την ηλιακή ακτινοβολία καθημερινά μεν αλλά ειδικά τις ώρες που βρίσκεσαι στην παραλία. Το συγκεκριμένο stick μπορείς επίσης να το εφαρμόσεις σε μάτια, μύτη, χείλη, αυτιά, ουλές και ελιές που υπάρχουν στο πρόσωπο ή το σώμα.
Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Korres Μελισσόχορτο Μείγμα Βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα: Καταπραΰνει από τα τσιμπήματα κάθε είδους και σε απαλλάσσει άμεσα από το ενοχλητικό αίσθημα κνησμού. Η σύνθεση του βασίζεται σε βάμματα μελισσόχορτου, θυμαριού, μολόχας και αγριοκαστανιάς.

 

Read More

And More