Το νεσεσέρ του τριημέρου: Όλα όσα πρέπει να περιέχει για να έχεις το τέλειο beauty look

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει κι εσύ προσπαθείς να συγκεντρωθείς στο γραφείο και παράλληλα να σκεφτείς όλα όσα πρέπει να πάρεις μαζί σου ώστε να έχεις όλες τις ημέρες ανεπιτήδευτα μεν αλλά υπέροχα beauty looks. Θα πρέπει να επιλέξεις προσεχτικά τα προϊόντα που βρίσκονται στο νεσεσέρ σου έτσι ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και ταυτόχρονα να μην σου λείψουν τα απαραίτητα. 

Κι εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Αρχικά θα πρέπει να τα χωρίσεις σε τρεις κατηγορίες: Πρόσωπο (περιποίηση και μακιγιάζ), σώμα και μαλλιά (φροντίδα και styling). Καλό είναι να έχεις προμηθευτεί με travel size προϊόντα που πιάνουν λιγότερο χώρο και δεν έχουν βάρος ειδικά αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις με αεροπλάνο. Σειρά έχουν οι multi tasking φόρμουλες που σε βοηθούν να δημιουργήσεις υπέροχα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν και τελευταία αλλά όχι ασήμαντα είναι τα αξεσουάρ μαλλιών ειδικά αν δεν θέλεις να λουστείς. 

Ας τα δούμε λοιπόν καθένα ξεχωριστά και κυρίως εκείνα που συχνά ξεχνάς. 

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Ο πιο εύκολος τρόπος καθαρισμού της επιδερμίδας, Οι νέες φόρμουλες ενυδατώνουν το δέρμα και το αφήνουν λαμπερό και απαλό. 

Nivea Αναζωογονητικά Μαντηλάκια Καθαρισμού 3 σε 1: Εμπλουτισμένα με βιταμίνη Ε αφαιρούν το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και καθαρίζουν σε βάθος και ταυτόχρονα ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Ενυδατική κρέμα με χρώμα. Είναι το προϊόν που θα κρατήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο και ταυτόχρονα θα καλύψει τυχόν ατέλειες χαρίζοντας λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα. 

La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme:  Χάρη στη σύνθεση της που είναι ενισχυμένη με πρεβιοτικό Ιαματικό Νερό  ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κάλυψη και λάμψη. 

Stick για μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι μεγάλη τάση και με το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να αποκτήσεις τέλεια όψη με μερικές μόνο πινελιές. 

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick: Στικ που χαρίζει λάμψη και χρώμα στα ζυγωματικά. Πρόκειται για μια απαλή σύνθεση με κρεμώδη υφή που μεταμορφώνεται σε πούδρα αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την δέρμα. Το απλώνεις σε όλο το πρόσωπο ή απλά στα σημεία που θέλεις να χαρίζεις λαμπερό φινίρισμα. 

Dry Shampoo: Το προϊόν που απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα μαλλιά και χαρίζει έξτρα όγκο χωρίς να λουστείς. 

Batiste Dry Shampoo Original Travel Size: Εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες και τη θαμπάδα χαρίζοντας στα άτονα μαλλιά φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα. 

Scrunchie: Τριήμερο χωρίς το iconic αξεσουάρ μαλλιών δεν γίνεται. Κι επειδή δεν πιάνει χώρο μπορείς να πάρεις μαζί σου περισσότερα. 

Αλογοουρά, messy bun ή πλεξούδες αποκτούν το τέλειο look. Στην Invisibobble Scrunchie Down Memory Line θα βρεις μια ολόκληρη συλλογή σε χρώματα και υλικά που ταιριάζουν με όλα τα outfits. 

Το άρωμα σου: Ακόμη κι αν δεν έχεις σκοπό να βγεις το βράδυ, επιβάλλεται να έχεις μαζί την αγαπημένη σου εσάνς. 

Dior J’adore Eau De Parfum Roller-Pearl: Το εφαρμόζεις όπου χτυπά ο παλμός σου και νότες από τριαντάφυλλο Δαμασκού, γιασεμί Grandiflorum και άνθους πορτοκαλιάς αφήνουν τη σφραγίδα τους.  

 

 

Read More

And More